Zgadzam się co do kołowrotka Dragon Maxima FR 1050i. Posiadam taki i używam przy ciężkim feederze bez problemów.
(2016/02/19 18:05)Shimano catana 4000 FD jak dla mnie nie ma nic lepszego w tej cenie :D Mam go w spinningu na szczupaka od 2 lat, łowie dosyć dużo zwłaszcza jesienią ( prawie codziennie po 3-7 godzin ) i jak narazie nic mu nie jest :D Miałem kiedyś w feederku też ten kołowrotek ale wersja 2500, dalej działa :)
Shimano catana 4000 FD jak dla mnie nie ma nic lepszego w tej cenie :D Mam go w spinningu na szczupaka od 2 lat, łowie dosyć dużo zwłaszcza jesienią ( prawie codziennie po 3-7 godzin ) i jak narazie nic mu nie jest :D Miałem kiedyś w feederku też ten kołowrotek ale wersja 2500, dalej działa :)
no nie żartuj z tą cataną , mam takie leżeć 3 szt i powiem jedno że to bardzo mizerne kołowrotki nie polecam , szkoda kasy są lepsze w tej cenie
No co ty gadasz? :p To musiałeś mieć wielkiego pecha... ;/ Albo ja trafiłem na wyjątkowo dobre.. Ja osobiście je polecam bo naprawde dużo wytrzymały :D Już nie raz mi do wody wpadły, łowiłem w deszczu itp.. I naprawde dużo nimi łowię :) Może masz jakieś nowsze modele, z tego co wiem to jest kilka różnych :P Kurczę sorki wielkie pomyliłem się troszeczkę ... Chodzi mi o SHIMANO Catana 4000 FB