Kolowrotek na suma Uni Cat Dreamfish 100

/ 4 odpowiedzi
Interesuja mnie informacje na temat kolowrotka Uni cat Dreamfish 100.
gruby12345

Produkty sangera w wędkarstwie sumowym zbierają dobre opinie i zdaja swój egzamin na 5 w polowie .Taka rada lepiej poczekać z zakupami sumowymi do polowy czerwca albo i tydzień przed rozpoczęciem sezonu na suma. Dlaczego ponieważ na askari będą takie okazje i rabaty ze mózg się jebie na wszystko.  (2015/04/17 17:27)

Romuald55

Czyli za ile multka sumowego można dostać? (2015/04/17 17:32)

piotrcarp

Czyli za ile multka sumowego można dostać?

Ogladalem tego Cormorana Corbossa i calkiem fajny jak za takie pieniadze jednak sprzedawca mi go odradzil bo powiedzial ze on sie nadaje tylko do wywozenia a do rzutow sie nie nadaje. (2015/04/18 16:31)

gruby12345

Prawda jest taka o sumowaniu ze jeśli chodzi o lowienie na duże przynęty to rzucanie nimi odpada tylko wywozka lub różne patenty na wrzucenie dużego zywca do wody . Multiplikator na suma ja używam okumy soltery 15 lx choć robie podchody do soltery 50 lx .Lowienie na multiplikator to już inna bajka nie każdemu lezy ona itp. Ma ona dobre właściwości rzutowe rzuty ok 30-40 metrow żaden problem . Jest mocny i nie zawodny ale i tak nie używam go do rzucania bo szkoda przynęt uszkadzają się przy rzucaniu

(2015/04/19 11:50)