za 100 jak bedziesz na plecionce lapal to go szybko zajedziesz ja polecam albo spro albo penn sargus tego 2-go nie zajedzisz nigdy ma 2 szpole aluminiowe i jest cay metalowy(2014/01/10 15:36)
Nie jestem takim znów zapaleńcem aby w dzień dzień kręcić młynkiem nad wodą.Po pierwsze nie ma czasu na takie wędkowanie,po drugie nad wodą w sprzyjających okolicznościach ,jestem może 2,max 3 razy w tygodniu,po 2-3 godziny.
Okuma ma fajne kołowrotki ,ostatnio szperałem intensywnie szukałem czegoś do ciężkiego gruntu i pare kołowrotków mi przemknęło przejrzę i ci wrzucę model , a co do wypowiedzi kolegi wyżej mam 4-krecioły od 6-7 lat na chodzie i na nich plecionki od kilku sezonów wiec nie widzę problemu na spławikach i na gruncie
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Ten powinien byc ok jest nawet stosunkowo lekki i ma 3-łożyska cena oscyluje koło 100 zł
Ten powinien byc ok jest nawet stosunkowo lekki i ma 3-łożyska cena oscyluje koło 100 zł
OKUMA INSPIRA 220 LUB 330
Okumy fajne są,ale boli mnie to że nie posiadają szpuli zapasowej,ale rozważe twoją sugestię.I jeszcze ponowie pytanie czy te 262g młynka wyważy dobrze tą wędkę?I czy nimi także bedę mógł połowić szczupaka i sandacza?