Przewertowałem forumy różne :) Mam zagwozdkę... który kołowrotek wybrać... i dlaczego 1. Spro Passion FD 730 2. Okuma Impact IP FD 30 3. Dragon Viper RD 835i Planuję lekki i średni spinning oraz sporadycznie odległościówkę... Podrzućcie spostrzeżenia, doświadczenia i rad kilka :) Dziękuję
Według mnie Spro Passion jest najlepszym kołowrotkiem z tych co podałeś, osobiście posiadam spro passion 710 na okonia i nic lepszego mi nie potrzeba dobrze kręci nie jest głośny.. O pozostałych kołowrotkach się nie wypowiem, ponieważ nie miałem ich nigdy w łapie.. Jedynie alternatywą do spro passion może być Dragon Manta o ile jeszcze ją produkują.. Bardzo dobrze mi posłużyła do średniego spinna i co dziwne bardzo płynnie chodzi do tej pory, teraz używam jej do spławika. (2013/05/27 19:31)
Maniu jakoś tak się samo mi dopisało.... : Na jesieni kupiłem taki lekki zestaw spininngowy- Jaxon Perseus 270/10 i kołowrotek plus gadżety różniste- rewelacja :) Wypełniałem pola chyba w jakiejś ankiecie i teraz mi tego Jaxona dorzuciło.... Dziś byłem w wędkowym i śledziłem fotel wędkarski Jaxona- 200 zł.... całkiem całkiem :)... Ale nie o fotel chodzi... :) (2013/05/27 20:01)
Trochę to trwało.... Od wczoraj jestem posiadaczem SPRO Passion FD740... Jeszcze nad wodą nie byłem, nawet do wędki nie założony. No szczerze powiem, że za te pieniądze- 150 zł -NIE MA SZANS NA COŚ LEPSZEGO. Przychylam się do opinii wielu Forumowiczów...Świetny zakup Trzeba cierpliwie poczekać na zapiątkowy test :) Dziękuję (2013/06/12 09:02)