Kołowrotek do spinningu Jaxon Cantara 2,70 cm 5-15

/ 6 odpowiedzi
Witam
Jaki kołowrotek wybrać do spiningu Jaxon Cantara 2,70 cm 5-15g .
Mój budżet wynosi ok  50 zł .
mm77

radze ci uzbieraj 25zł i kub Robinson BluePoint z 2 szpulami idealne na lekki spinning połamania kija ;) (2012/08/04 11:11)

bednar14

Ano ja też polecałem takiego kongerka ale mi długo nie posłużył używałem go przy bolonce i pickerze. Wytrzymał co prawda jeden sezon ale wydaje mi się że nie jest wart tych pieniędzy. (2012/08/04 16:01)

maniu1961

radze ci uzbieraj 25zł i kub Robinson BluePoint z 2 szpulami idealne na lekki spinning połamania kija ;)

Jaxon wędkarstwo - Grupa przeznaczona dla fanów firmy Jaxon - Jaxon sprzęt wędkarski. Dział opisuje sprzęt firmy, nowości w ofercie, tu toczą się dyskusje na temat solidności i zastosowania różnych modeli. (2012/08/04 21:28)

maniu1961

Ano ja też polecałem takiego kongerka ale mi długo nie posłużył używałem go przy bolonce i pickerze. Wytrzymał co prawda jeden sezon ale wydaje mi się że nie jest wart tych pieniędzy.

Jaxon wędkarstwo - Grupa przeznaczona dla fanów firmy Jaxon - Jaxon sprzęt wędkarski. Dział opisuje sprzęt firmy, nowości w ofercie, tu toczą się dyskusje na temat solidności i zastosowania różnych modeli. (2012/08/04 21:28)

89krzysztof

Ano ja też polecałem takiego kongerka ale mi długo nie posłużył używałem go przy bolonce i pickerze. Wytrzymał co prawda jeden sezon ale wydaje mi się że nie jest wart tych pieniędzy.

Jaxon wędkarstwo - Grupa przeznaczona dla fanów firmy Jaxon - Jaxon sprzęt wędkarski. Dział opisuje sprzęt firmy, nowości w ofercie, tu toczą się dyskusje na temat solidności i zastosowania różnych modeli.

Daruj sobie. Chłopak założył temat w grupie Jaxon, bo ma kija z tej firmy, bądź też nie wiedział co wybrać. Sądzę, że przy wyborze kołowrotka nie chce się ograniczać jedynie do tych jaxonowych.  (2012/08/04 21:46)