haha ja tez jestem zazdrosna i to bardzo :) dziekuje napewno skorzystam z rad :) :*Dziwne,większośc kobitek zazdrosna jest,nie wiem dlaczego,przecież faceci na rybach innych pań nie spotykają,ewentualnie zarośniętego moczykija w gumofilcach,ględzącego o tym jak brały w minionym tygodniu ;-) (2012/03/13 13:26)
Dodam tylko taki przerywnik do poważnej dyskusji.
Mąż co weekend wyjeżdżał na rybki. Po kilku latach wędkowania żona postanowiła zrobić mu prezent urodzinowy, kupiła mu swietny kołowrotek. Wraca mąż do domu otwiera pudełko wyciąga prezent i pyta się żony co to jest?
Pozdrawiam Lopez
(2012/03/13 13:33)oj sprzedawcy nie raz lubia wala wcisnac
Ha ha ha,dobre,musiałem wycierac monitor,troszkę mi się parskło ;-)Dodam tylko taki przerywnik do poważnej dyskusji.
Mąż co weekend wyjeżdżał na rybki. Po kilku latach wędkowania żona postanowiła zrobić mu prezent urodzinowy, kupiła mu swietny kołowrotek. Wraca mąż do domu otwiera pudełko wyciąga prezent i pyta się żony co to jest?
Pozdrawiam Lopez
haha ja tez jestem zazdrosna i to bardzo :) dziekuje napewno skorzystam z rad :) :*Dziwne,większośc kobitek zazdrosna jest,nie wiem dlaczego,przecież faceci na rybach innych pań nie spotykają,ewentualnie zarośniętego moczykija w gumofilcach,ględzącego o tym jak brały w minionym tygodniu ;-)
Ostatnio słyszałem opinię, że kobieta potrafi być bardziej zazdrosna o hobby niż o inną kobietę...
A wracając do prezentu, też mogę polecić Okumę, bardzo fajny młynek. I jak pójdziesz do sklepu to nie ulegaj namowom sprzedawcy na kupno tańszego i "sto razy lepszego" młynka typu Konger czy Mistrall. Pozdro
(2012/03/15 19:39)