Kołowrotek VICTUS Eleganckie opinie

/ 4 odpowiedzi
Witam przymierzam się do kupna tego kołowrotka głównie będę używał go do spławik-owania producent zapewnia że nadaję się do tej metody o to jego opis:

VICTUS Eleganckie, trwałe kołowrotki ze stałą szpulą i regulacją hamulca na szpulce. Solidny, łożyskowany mechanizm z pełną blokadą OWC ruchu wstecznego korbki. Szpulka główna ze stopu duraluminium, w komplecie zapasowa szpulka grafitowa. W ofercie 4 podstawowe rozmiary od 100 do 400 oraz dodatkowo wersja matchowa z płytszą szpulą. Kołowrotki uniwersalne, w zależności od rozmiaru polecamy do spinningu, metod gruntowych oraz do łowienia spławikowego.

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

89krzysztof

A co ma producent napisać ? Absolutnie nie kupować do łowienia spławikowego i gruntowego, tylko do spinningu ? Połowa przypadkowych klientów mniej. 
A wracając do samego kołowrotka wszystko z nim ok poza producentem. (osobiste uprzedzenie do jaxona) (2012/02/13 06:59)

MareKs

Uprzedzenia do jaxona głoszone w sieci można spokojnie podzielić na 2. Mam już kilka ładnych sezonów kołowrotek jaxona Atrax i spisuje się o wiele lepiej niż młodsza o kilka latek Daiwa Crossfire. Tzn. Jaxon śmiga (używany głównie do boleniowego spinningu) a w Daiwie juz coś chrobocze. (2012/02/13 07:28)

kiko117

Właśnie cały w tym raba dan że tylko przy tym modelu widnieje opis spławik-owania inne zachwala głownie do spinningu. A zależy mi na dobrym kołowrotku bo w tamtym roku kupiłem daiwe za 100zł (nie pieniądze) ale bardzo się zawiodłem plącze skręca piszczy i trzeszczy a do tego przy zacięciu małego leszcza około 20cm wypadła szpula z korpusu [normalnie brak pytań:(].
Zobaczę jeszcze się pozastanawiam (2012/02/13 13:09)

dawid121112

ja go zamówiłem dzisiaj na allegro zobaczymy jak sie będzie spisywał na wodzie (2012/02/14 18:26)