prosze o porady kto posiada kołowrotek baitrunner aby powiedział mi coś o nim i czy będzie dobry na karpie/sumy. po prostu czy jest dobry i czy byłbym z niego zadowolony. wybrałem taki bo nie jest zbyt drogi a na droższy nie mam pieniędzy bo mam 15l. hehe
Jakbyś to wpisał w tym pokoju co trzeba, to pewnie dostałbyś odpowiedzi. Czy to tak trudno wybrać odpowiedni pokój do tematu? Przecież to ułatwi i Tobie i tym, co by Ci odpowiedzieli. Jest pokój SPRZĘT, podtemat KOŁOWROTKI. Przecież już trochę jesteś na tym forum. Utrudnianie sobie i innym życia...... (2012/01/10 15:46)
@rafi131996 źle mnie zrozumiałeś. Nie mówię, że zasłużyłeś na karę bo błędnie zakwalifikowałeś wątek. Mówię, że po to jest moderator, by po Tobie posprzątał ;) (2012/01/11 18:06)
Potwierdzam propozycję @bednar14. Sam trafiłem kiedyś na niedrogi i jednocześnie udany kręcioł CORMORANa i do dzisiaj służy. ANACONDA też jest OKi. Polecam serię Magic Runner. (2012/01/11 21:57)
ja polecam sangera warlocka uni cat 90 na askari pl kosztuje 300 zeta mega mocna maszyna miesci 220 metrow zylki 0,60 zaden karp nie ma z nim szans i sopkojnie mozna lowic na niego sumy jedyny minus brak wolnego biegu uzywam takiego juz sezon i nie mozna sie doczepic do niczego polecam na grubego zwierza (2012/01/16 17:45)