witam.moje pytanie to kołowrotek na okonia ? planuje kupić w sklepi internetowym wędkarski.com jaki hamulec,kołowrotek do 100zł
ale w sklepie wędkarski.com nie ma shimano .WESOŁYCH NOWEGO ROKU i dziękuje na wasze radyMikado KOŁOWROTEK FISHFINDER RD czy dobry na okonia
może
do 70-80 zł jednak(2011/12/31 19:12)
zreszta kupowalem go w wedkarski.com....maja tam nawet mój komentarz wystawiony...w 2009 r
ciężko będzie.Poszukaj coś z okumy.Okuma z 2 łożyskami to jak inny z 4...są takie okumy.Mikado ma jeden kołowrotek tańszy...niby zimowy i do bolonki z miękkim hamulcem.ogladałem go na allegro i tak się nad nim zastanawiałem.
http://allegro.pl/mikado-inazuma-2006-fd-elblag-i2014684852.html
tym kręciłem...fajnie chodzi...i też polecam robinsona nie pamietam nazwy...taki bordowy..super spasowany...a tego mikado o którym pisałem w poprzednim poscie to nie widze aktualnie w allegro
(2011/12/31 19:34)(2011/12/31 22:13)
tym kręciłem...fajnie chodzi...i też polecam robinsona nie pamietam nazwy...taki bordowy..super spasowany...a tego mikado o którym pisałem w poprzednim poscie to nie widze aktualnie w allegro
dzięki chyba biorę
Mikado Kołowrotek Inazuma
proszę o więcej opini na temat kołowrotka
dzięki chyba biorę
witam.moje pytanie to kołowrotek na okonia ? planuje kupić w sklepi internetowym wędkarski.com jaki hamulec,kołowrotek do 100zł
A tak na serio to chyba każdy z tych raczej mniejszych (do 3000)... ja osobiście preferuję młynki z przednim hamulcem bo mi się bardziej podobają. :)
(2012/01/06 17:24)Co do catany to naprawde zostawia po sobie wiele do zyczenia prócz dosyc precyzyjnego hamulca nic niema ciekawego elementy zle spasowane to nie kolowrotek a zabawka mam taki i sluzyl do lowienia okoni w tym sezonie nie zdal egzaminu przekladnia baaardzo glosno pracuje zacina sie i piszczy (to akurat raczka) nie polecam go napewno.Jezeli lowisz czesto minimum 3 razy w tygodniu to ten kolowrotek wytrzyma makymalnie jeden sezonDozbieraj troche i kup cos lepszego Pozdrawiam To chyba mięliśmy dwie inne katany w rękach. Ja oczywiście katany nie kupiłem, ale tylko dlatego, że stać mnie na lepszy, ale jak na tę cenę to dobry wybór. Nowa katana nie ma luzów i jest naprawdę dobrze spasowana, przekładnia jest zaskakująco cicha na okonia rozmiar 2000-2500 zupełnie wystarczyna kilka sezonów.(2012/01/06 18:39)