Witam !
Bardzo prosze wszystkich o pomoc który kołowrotek jest lepszy z wolnym biegiem czy bez ???
Dodam że będe łowił amury,karpie,karasie,liny itp. będe łowił metodą gruntową
Swyniu wydaje mi sie że raczej dzyń dzyń
a i jeszcze jedno pytanko a co jesli mialbym wedke ktora sie nie wygina a chcialbym polowic nia na grunt co zrobic?????????????/
(2013/03/31 08:45)a i jeszcze jedno pytanko a co jesli mialbym wedke ktora sie nie wygina a chcialbym polowic nia na grunt co zrobic?????????????/
załuż dzwoneczek zygmunta - pod jego ciężarem powinna się wygiąć
Ernest Ty masz jakiś problem z samozachowaniem i ortografią.... to nie jest forum na ktorym ocenia się rodzaj dźwięków... dzwonka
(2013/03/31 08:45)a i jeszcze jedno pytanko a co jesli mialbym wedke ktora sie nie wygina a chcialbym polowic nia na grunt co zrobic?????????????/
załuż dzwoneczek zygmunta - pod jego ciężarem powinna się wygiąć
Ernest Ty masz jakiś problem z samozachowaniem i ortografią.... to nie jest forum na ktorym ocenia się rodzaj dźwięków... dzwonka
Witam a propo wolnego biegu poiwiedzcie mi czy ta jego regulacja z tyłu powinna sie w lewo krecic cały czas czy powinna miec jakies ograniczenie tak jak w prawo krece to mam opór (dokreca sie do maksimum) a w lewo jak luzuje to mi sie te pokretlo kreci cały czas ( nie ma jakiegos ograniczenia