Kołowrotek Daiwa Procaster X
utworzono: 2011/07/28 08:07
Witam mam pytanie do forumowiczów wpadł mi w oko w/w kołowrotek ale nie wiem czy jest warty wydania takiej sumy.może ktoś posiada ten model albo zna jego wady i zalety.będę go używał do spiningu/za odpowiedz dziękuje pozdrawiam///to co przeczytałem na necie to jestem trochę nie zadowolony same złe opinie a przecież to DAIWA wydaje mi się że renoma.chodzi też o jakieś krzyżowe nawijanie żyłki czy to stanowi jakiś problem?pozdrawiam [2011-07-28 08:07]
"przecież to DAIWA"
...no właśnie też tak myślałem , niestety płacisz za marke a nie za produkt
(de facto mam kręciołki z dolnej półki cenowej ale to chyba nie zmienia faktu że
bym był zadowolony z produktu...)
Kolejnym aspektem przemawiającym , jest brak serwisu daiwy w polsce ...
[2011-07-28 12:29]
Mam ten kołowrotek i dobrze się spisuje.jedyna awaria to pęknięta sprężyna,ale to naprawia się bez problemu.Myślę że za te pieniądze to dobry kołowrotek choć wiem że teraz kosztujewięcej ja dałem za niego 198 zł model 2550.
[2011-07-28 18:45]
i ja miałem ten kołowrotek tylko ja miałem takiego pecha ze po pierwszym wadliwym dostałem drugi nowy i była ta sama wada co w pierwszym w konsekwencji zażądałem zwrotu pieniędzy
ale twój nie koniecznie musi być wadliwy ogólnie mi się podobał i fajnie i lekko kręci ale trzeciego juz nie chciałem prubować
[2011-08-31 23:06]