Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Płakać mi się chceŻyłkę włożyłeś w dziurkę i chcesz żeby ci kołowrotek równo nawijał.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
??? Ja pierdzielę ...poważnie? klient skopał tak banalną rzecz? nie wierzę ... :)Płakać mi się chceÂŻyłkę włożyłeś w dziurkę i chcesz żeby ci kołowrotek równo nawijał.
Żyłka ma być pod rolką a nie w dziurce.
Â
@ogtw, Ty masz oko, nie dostrzegłem tego, a trudno byłoby domyśleć się takiej ignorancji. Co by nie powiedzieć, to chłopak ma fantazję... ;)))Takie są skutki, jeżeli początkujący wędkarz, bez żadnego doświadczenia, zaczyna swoją przygodę z wędką od kupna kołowrotka. Błąd dostrzegłem, bo szukałem, nie uwierzyłem w to, że producent mógłby wyprodukować taki jeden bubel przy seryjnej produkcji.
@ogtw, Ty masz oko, nie dostrzegłem tego, a trudno byłoby domyśleć się takiej ignorancji. Co by nie powiedzieć, to chłopak ma fantazję... ;)))Takie są skutki, jeżeli początkujący wędkarz, bez żadnego doświadczenia, zaczyna swoją przygodę z wędką od kupna kołowrotka. Błąd dostrzegłem, bo szukałem, nie uwierzyłem w to, że producent mógłby wyprodukować taki jeden bubel przy seryjnej produkcji.
Â