Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Oto kolejna seria moich kuraków wkonywanych w imadelku. Duze zółte czekaja jeszcze na szalik ale to wykonam na dniach jak bedzie chwilka.
Terazmając imadlo nie musze caly zabieg trzymac kuraka za glowe zeby cos ukręcić. Wydatek ok. 20zl a jakie udogodnienie.... :)
(2012/03/06 21:58)Oto kolejne moje kuraki wykonywane juz w nabytym niedawno imadelku...
Te 2 zolte jeszcze czekaja na jakies ladne "szaliczki",które jak sie uda wykonam na dniach.
Teraz posadajac imedlo nie musze juz caly zabieg trzymac kurczaka za glowe zeby cos ukrecic. Wydatek ok. 20 zl a róznica wieeeelka....
(2012/03/06 22:03)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Dajecie czadu z tymi kurakami.:)
Ja też dłubię przy imadełku, ale wszystkich nie będe wklejał.
(2012/03/12 19:37)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Iras gdzieś ty wydłubał grizzly w tym kolorze? :) to są piórka metza?
To były naturalne grizzly, a ja je "tunningowałem" na killerskie grizzly.:)
Tylko nie na każdej wodzie chcą je gryźć, ale mam jedno łowisko gdzie tymi piórami dosłownie zamiatam sandacze.
A Ty Roman to zobaczymy;) nie wykluczam takiej opcji.;)
(2012/03/12 21:07)Iras gdzieś ty wydłubał grizzly w tym kolorze? :) to są piórka metza?
http://www.e-sklepwedkarski.pl/sklep-vm/details/2818/229/materialy-muchowe/genetyki-keough-hackles/keough-hackle-cock-cape-masters.htmlTo były naturalne grizzly, a ja je "tunningowałem" na killerskie grizzly.:)
Tylko nie na każdej wodzie chcą je gryźć, ale mam jedno łowisko gdzie tymi piórami dosłownie zamiatam sandacze.
dla jasności,zgłosiłem naruszenie bo to był -i jest wyrób sandokana!
Iras gdzieś ty wydłubał grizzly w tym kolorze? :) to są piórka metza?
http://www.e-sklepwedkarski.pl/sklep-vm/details/2818/229/materialy-muchowe/genetyki-keough-hackles/keough-hackle-cock-cape-masters.htmlTo były naturalne grizzly, a ja je "tunningowałem" na killerskie grizzly.:)
Iras gdzieś Ty był jak Cie niebyło...?
No juz myslalem ostatnio ze temat zdechlbyl a tu prosze Iras poszedl na ryby.
Panowie bardzo fajne kurczaki
elkak- te towoje 3 kuraaki w srodku mnie zaintrygowaly zwlaszcza ten zilonkoawo-czarny,
maticsh- jak sprawuje ci sie kurak w niebieskich baewach, osobiscie takich nie robilem...??
Iras tobie szacun za wspaniale gryzzli, naprawde nei moge sie na nie napatrzec a co do okoniowego raczka to chyba u Ciebie zamówie.....
(2012/03/12 23:53)