Kobiece zawody wędkarskie zorganizujmy
utworzono: 2011/07/25 12:00
Babskie zawody wędkarskie , gdybym znalazła około 40 chętnych z okolic Krakowa to byłoby możliwe do zorganizowania :)
[2011-07-25 12:00]
To jest pomysł :) Tylko po co 40 kobitek ? Wydaje mi sie, że i przy mniejszej ilości osób takie zawody są warte zorganizowania. [2011-07-25 12:17]
Ja się piszę na te zawody , przyjadę z daleka bez problemów . Chciałam powiedzieć , że to bardzo dobry pomysł . Chętnie pokażę swój sprzęt innym koleżankom . Uwielbiam rywalizację , w ubiegłym roku wygrałam puchar koła gospodyń wiejskich w Parzymiechach za zajęcie pierwszego miejsca na zawodach organizowanych przez wójta gminy na gliniance Owies .
Ps. Po drodze na imprezę chętnie zabiorę na pokład cztery koleżanki :)))))))))))))))))))))
[2011-07-25 12:31]
Ja się piszę na te zawody , przyjadę z daleka bez problemów . Chciałam powiedzieć , że to bardzo dobry pomysł . Chętnie pokażę swój sprzęt innym koleżankom . Uwielbiam rywalizację , w ubiegłym roku wygrałam puchar koła gospodyń wiejskich w Parzymiechach za zajęcie pierwszego miejsca na zawodach organizowanych przez wójta gminy na gliniance Owies .
Ps. Po drodze na imprezę chętnie zabiorę na pokład cztery koleżanki :)))))))))))))))))))))
Wiem, ze zgłosiły sie cztery wędkujące panie z Kołka Różańcowego przy Radzie Parafialnej z Moherowic Dolnych, a to po drodze. Prawnuki mieli je podwieźć, ale nie chcą chłopaków wypuścić z Domu Starców na przepustkę i poza tym czekają na listonosza z emeryturą. To co, podrzucisz dziewczęta? Mogą się zabrać?
[2011-07-25 12:39]
Babskie zawody wędkarskie , gdybym znalazła około 40 chętnych z okolic Krakowa to byłoby możliwe do zorganizowania :)
Kiedyś mieliśmy tu sympatyczną i miłą koleżankę z okolic Krakowa, Patrycja- @anihilacja, ale została perfidnie porwana :)))))))))))
[2011-07-25 13:46]
Dzisiaj widziałam się z gospodarzem łowiska JESIOTR i ustaliłam że można na jego łowisku zorganizować zawody. Daje nam 35 stanowisk z czego zostaje 33 bo już są 2 zawodniczki :) zapewnia nam sędziów, kiełbaski , puchary i zamknięcie łowiska na czas zawodów. Oczywiście będzie składka uczestników około 20 lub 30zł. Zainteresowane koleżanki proszę o kontakt na skrzynkę tego portalu.
[2011-07-25 17:19]
Wędkuje coraz więcej kobiet i to na pewno nie są panie z kółka różańcowego, wędkują nawet lepiej od mężczyzn-bez urazy szowiniści.Rozpuść informacje w kołach wędkarskich małopolski, możliwe że mężowie, ojcowie,partnerzy tych pań poinformują je o takich zawodach.Są tacy mężczyżni co nie boją się powiedzieć że ich partnerka jest o niebo lepsza w wędkowaniu od nich i od innych .Powodzenia.....
[2011-07-25 19:06]
Kiedyś mieliśmy tu sympatyczną i miłą koleżankę z okolic Krakowa, Patrycja- @anihilacja, ale została perfidnie porwana :))))))))))) Taaaak Macieju , przez niejakiego Piotra , który nawet nie raczy odpowiedzieć na GG na pytanie ; What's up ?????!!!!! Kurde - wysyłam za nimi międzynarodowy list gończy !!! A co do propozycji Najprzystojniejszego w kwestii transportu pań swym automobilem, propozycja ta nie może być brana pod uwagę z prostej przyczyny - Panie z woj. małopolskiego są raczej szczupłe , co diametralnie odbiega od upodobań naszego Jędrulki !!!
[2011-07-25 19:52]
Kiedyś mieliśmy tu sympatyczną i miłą koleżankę z okolic Krakowa, Patrycja- @anihilacja, ale została perfidnie porwana :))))))))))) Taaaak Macieju , przez niejakiego Piotra , który nawet nie raczy odpowiedzieć na GG na pytanie ; What's up ?????!!!!! Kurde - wysyłam za nimi międzynarodowy list gończy !!! A co do propozycji Najprzystojniejszego w kwestii transportu pań swym automobilem, propozycja ta nie może być brana pod uwagę z prostej przyczyny - Panie z woj. małopolskiego są raczej szczupłe , co diametralnie odbiega od upodobań naszego Jędrulki !!!
Hahahahahahaahahahahahaahaha................I w równie humorystycznym tonie był mój post, ale chyba kolega @tryfta źle go odczytał:) Daleko mi do szowinizmu. [2011-07-25 19:55]
No jeszcze więcej docinek względem wędkujących pań a napewno te zawody się odbędą. A i panowie "co niektórzy" będą mieli lot koszący za wędkami co przez okna lecą:DDDDD [2011-07-25 20:10]
jestem tylko ciekaw jakim autem jędrek jeździ ,że jeszcze 4 swoje panienki pomieści?
[2011-07-25 20:25]
Ciekawe czy wygra ta z najdłuższym kijem?
Raczej nie !! koleżanki będą trzymać w dłoniach drgające szczytówki !!
[2011-07-25 20:44]
Jędrula wiedziałam , że można osiwieć , ale że ocipiałeś-łaś? to już coś!!!!:))))) [2011-07-25 20:50]
Jedrulka , widzisz , Edytka się na tobie poznała - te twoje odchyły zapewne wynikają z oglądania strony internetowej www.kaszaloty .pl !!!!!!!!
[2011-07-25 21:03]
Widać że głodnemu chleb na myśli :))))
[2011-07-25 21:12]
Tak czytam i czytam.....
Raczej Koledzy nie zachęcacie Pań do wędkarstwa i do udzielania się na portalu. Mam nadzieję, że Panie mają odpowiednie poczucie humoru i się nie zrażą :)
Paniom gratuluję pomysłu i zapału.
[2011-07-25 21:42]Widać że głodnemu chleb na myśli :))))
Hahaha Droga koleżanko ,a Ty o tym nie myślisz ??? nie wierze!! Głodny nie głodny to Moje drugie hobby.
[2011-07-25 21:50]
Docinki ze strony kolegów po kiju dały mi do myślenia i wymyśliłam że skoro tak nas nie lubicie to może się z nami zmierzycie w zawodach drużynowych, kobiety przeciwko kolegom po kiju. Do tej rywalizacji na pewno chętnych by nie brakowało żeby nas bardziej ośmieszyć tylko musimy się dobrze zastanowić jaką chcemy wygraną i na pewno nie będzie to puchar haahahaa :)
[2011-07-26 09:40]
Docinki ze strony kolegów po kiju dały mi do myślenia i wymyśliłam że skoro tak nas nie lubicie to może się z nami zmierzycie w zawodach drużynowych, kobiety przeciwko kolegom po kiju. Do tej rywalizacji na pewno chętnych by nie brakowało żeby nas bardziej ośmieszyć tylko musimy się dobrze zastanowić jaką chcemy wygraną i na pewno nie będzie to puchar haahahaa :)
powiało chłodem. MY chcemy Was kochane koleżanki po kiju ośmieszyć?! MY?! skądże... Bardzo nam się podoba(cie) jak łowicie :-) nie bić. A co do drużynowych zawodów:łeeeeeeeee szkoda że mam tak daleko z Wielkiej Polski no ale cóż..... przeżyję jakoś... (KURCZE!!!) [2011-07-26 10:44]
W większości komentarze poprzedników wydają mi się dziwne. Biorąc pod uwagę ilość wpisów na temat jak to ich "połówki" zapatrują się na "ich" wypady z kolegami na rybki to tylko należy cieszyć,że płeć piękna (niestety w bardzo ograniczonej ilości) podziela nasze zamiłowanie do wędkarstwa.Powodzenia życzę w organizacji zawodów i jestem ciekaw czy ukaże się jakaś relacja z przebiegu rywalizacji.Pozdrawiam.
[2011-07-26 23:37]
W większości komentarze poprzedników wydają mi się dziwne. Biorąc pod uwagę ilość wpisów na temat jak to ich "połówki" zapatrują się na "ich" wypady z kolegami na rybki to tylko należy cieszyć,że płeć piękna (niestety w bardzo ograniczonej ilości) podziela nasze zamiłowanie do wędkarstwa.Powodzenia życzę w organizacji zawodów i jestem ciekaw czy ukaże się jakaś relacja z przebiegu rywalizacji.Pozdrawiam.
Dziękuje za miłe słowa i wsparcie :) szkoda że takich kolegów jest tak mało :( zawody się odbędą o czym na pewno poinformuje i zdam relacje ...
[2011-07-27 18:25]
Gdyby wszystkie panie były tak wychudzone jak bluehornet vel grzybek to z malucha powstał by autosan.....
[2011-07-28 22:40]
Gdyby wszystkie panie były tak wychudzone jak bluehornet vel grzybek to z malucha powstał by autosan
[2011-07-28 22:49]