Ja się piszę na te zawody , przyjadę z daleka bez problemów . Chciałam powiedzieć , że to bardzo dobry pomysł . Chętnie pokażę swój sprzęt innym koleżankom . Uwielbiam rywalizację , w ubiegłym roku wygrałam puchar koła gospodyń wiejskich w Parzymiechach za zajęcie pierwszego miejsca na zawodach organizowanych przez wójta gminy na gliniance Owies .
Ps. Po drodze na imprezę chętnie zabiorę na pokład cztery koleżanki :)))))))))))))))))))))
(2011/07/25 12:31)
Ja się piszę na te zawody , przyjadę z daleka bez problemów . Chciałam powiedzieć , że to bardzo dobry pomysł . Chętnie pokażę swój sprzęt innym koleżankom . Uwielbiam rywalizację , w ubiegłym roku wygrałam puchar koła gospodyń wiejskich w Parzymiechach za zajęcie pierwszego miejsca na zawodach organizowanych przez wójta gminy na gliniance Owies .
Ps. Po drodze na imprezę chętnie zabiorę na pokład cztery koleżanki :)))))))))))))))))))))
Babskie zawody wędkarskie , gdybym znalazła około 40 chętnych z okolic Krakowa to byłoby możliwe do zorganizowania :)
Kiedyś mieliśmy tu sympatyczną i miłą koleżankę z okolic Krakowa, Patrycja- @anihilacja, ale została perfidnie porwana :))))))))))) Taaaak Macieju , przez niejakiego Piotra , który nawet nie raczy odpowiedzieć na GG na pytanie ; What's up ?????!!!!! Kurde - wysyłam za nimi międzynarodowy list gończy !!! A co do propozycji Najprzystojniejszego w kwestii transportu pań swym automobilem, propozycja ta nie może być brana pod uwagę z prostej przyczyny - Panie z woj. małopolskiego są raczej szczupłe , co diametralnie odbiega od upodobań naszego Jędrulki !!!
Ciekawe czy wygra ta z najdłuższym kijem?
Widać że głodnemu chleb na myśli :)))) (2011/07/25 21:12)
Raczej nie !! koleżanki będą trzymać w dłoniach drgające szczytówki !!
Tak czytam i czytam.....
Raczej Koledzy nie zachęcacie Pań do wędkarstwa i do udzielania się na portalu. Mam nadzieję, że Panie mają odpowiednie poczucie humoru i się nie zrażą :)
Paniom gratuluję pomysłu i zapału.
(2011/07/25 21:42)Widać że głodnemu chleb na myśli :))))
Raczej nie !! koleżanki będą trzymać w dłoniach drgające szczytówki !!
Docinki ze strony kolegów po kiju dały mi do myślenia i wymyśliłam że skoro tak nas nie lubicie to może się z nami zmierzycie w zawodach drużynowych, kobiety przeciwko kolegom po kiju. Do tej rywalizacji na pewno chętnych by nie brakowało żeby nas bardziej ośmieszyć tylko musimy się dobrze zastanowić jaką chcemy wygraną i na pewno nie będzie to puchar haahahaa :)
W większości komentarze poprzedników wydają mi się dziwne. Biorąc pod uwagę ilość wpisów na temat jak to ich "połówki" zapatrują się na "ich" wypady z kolegami na rybki to tylko należy cieszyć,że płeć piękna (niestety w bardzo ograniczonej ilości) podziela nasze zamiłowanie do wędkarstwa.Powodzenia życzę w organizacji zawodów i jestem ciekaw czy ukaże się jakaś relacja z przebiegu rywalizacji.Pozdrawiam.
Kiedyś mieliśmy tu sympatyczną i miłą koleżankę z okolic Krakowa, Patrycja- @anihilacja, ale została perfidnie porwana :))))))))))) Taaaak Macieju , przez niejakiego Piotra , który nawet nie raczy odpowiedzieć na GG na pytanie ; What's up ?????!!!!! Kurde - wysyłam za nimi międzynarodowy list gończy !!! A co do propozycji Najprzystojniejszego w kwestii transportu pań swym automobilem, propozycja ta nie może być brana pod uwagę z prostej przyczyny - Panie z woj. małopolskiego są raczej szczupłe , co diametralnie odbiega od upodobań naszego Jędrulki !!!