Kłusownicy w mundurach

/ 33 odpowiedzi / 4 zdjęć
withanight88

Panie Darku M. I PANIE JANIE K. CHCĄC SKOMENTOWAĆ W TELEWIZJI HTS SŁUBICE ZAISTNIAŁE ZDARZENIE PROSZĘ DODAĆ JAK ZAKOPYWAŁ PAN SKONFISKOWANE RYBY A WŁAŚCIWIE NIE PAN TYLKO ŻONA KTÓREGOŚ Z WAS DO BAGAŻNIKA SWOJEGO AUTA I TO W TAKIM POŚPIECHU ŻE NIE WSPOMNĘ. PROSZĘ WSPOMNIEĆ JAK WAŻYLIŚCIE TE RYBY NA TERENIE DYREKCJI, SKORO TAM NIE DOJECHAŁY ICH DROGA SKOŃCZYŁA SIĘ ZA MOSTKIEM! TO CHYBA TEŻ JEST KARALNE PRAWDA? PECH CHCIAŁ ŻE WIDZIAŁEM TEN JADĄCY SAMOCHÓD I WAS SIEDZĄCYCH NA ŁAWCE Z PANIĄ NA SPALONYM I CAŁE ZDARZENIE.

,,GRATULACJE DLA P.DARKA, KOLEGI I PANI KTÓRA Z NIMI BYŁA'' CIEKAWE TYLKO CZY PANOWIE RÓWNO PODZIELILI SIĘ TYMI RYBAMI
FOTKI UMIESZCZĘ NA ODPOWIEDNIEJ STRONIE, OCZYWIŚCIE JAK TO PANOWIE Z SSR CZY PSW KONFISKUJĄ I ZAKOPUJĄ RYBY DO BAGAŻNIKA SWOJEGO AUTA! CIEKAWA SPRAWA, Z ROZMÓW WĘDKARZY WYWNIOSKOWĄĆ MOŻNA BYŁO ŻE KTOŚ DAŁ CYNK O LUDZIACH NA ŁODZI, I ZARAZ JADĄCE AUTO W STRONĘ POSTOMII. PAN JAN2 NAPISAŁ ''DLACZEGO PANOWIE Z AUTA NIE PODJECHALI DO NAS TYLKO OD RAZU DO WORKÓW"" JEŻELI DOSTAJĘ OD KOGOŚ CYNK ŻE TAM CZY TAM JEST TO CZY TO- WIĘC KIERUJĘ SIĘ W TO MIEJSCE A NIE DO DWÓCH MĘŻCZYZN SIEDZĄCYCH Z KOBIETĄ NA ŁAWCE, LUDZIE LITOŚCI, SAMA LOGIKA. PO PROSTU PANOWIE KTÓRZY NIE ZŁAPALI NIKOGO ZA RĘKĘ A NIE ZROBILI TEGO W 100% ZABRALI RYBY I NAGŁAŚNIAJĄ SPRAWĘ KŁAMSTWAMI. ALE KIJ MA DWA KOŃCE.

A może Panowie nagłośnili sprawę aby pozyskać aplauz i aprobatę. No, masakra. Jeszcze się okaże że to Oni kłusowali a "strażnicy "ich nakryli.

Poprzyj to prosze dowodami , bo oskarżać jest bardzo łatwo.

(2011/06/04 08:40)

emeryt66

Witam serdecznie, przeczytałem od dechy do dechy cały zestaw postów.

Popieram wszystkich, którym leży na sercu problem kłusownictwa. Sam, niejednokrotnie otarłem się o te sprawy. Z ręką na sercu powiem, że nie zdażyło mi się aby na mój sygnał nie zadziałała PSR. Moim skromnym zdaniem, problem leży po stronie organizacji samej PSR, jest zdecydowanie za mało strażników, ich doboru - nie zawsze jak widać sprawdzają się w tej roli. Inną sprawą jest kwestia wynagrodzenia, skoro kradną, to widocznie zarabiają zbyt mało. To są jednak tylko dywagacje. Sedno sprawy zamyka się w jednym zdaniu, którego sam nie wymysliłem, a pokutuje w naszym spoleczeństwie od zawsze - " ..jak będzie klient na kradziny towar, to będą i złodzieje..".

Dlatego na poprawę działania PSR nie ma co liczyć, nalezy rozpocząc pracę u podstaw. Jak ktoś jest wychowywany od małego w duchu przyzwolenia na kradzież, to i jako dorosły postępuje tak jak widać, a co najgorsze, pewnie wychowuje tak swoje dzieci.

(2011/06/04 09:04)

striggley

I NIE JEDEN Z TYCH PANÓW PEWNIE WRYPAŁ BY MI MANDAT JAK BYM MIAŁ SZCZUPŁEGO BEZ JEDNEGO CM DO WYMIARU (2011/06/04 13:16)

striggley

C&R sapią do zdjęć z kuchnią w plenerze czy jak ktoś zabierze dwie rybki do domu i się tym pochwali a tu proszę w pod latarnią najciemniej (2011/06/04 13:20)

JKarp

C&R sapią do zdjęć z kuchnią w plenerze czy jak ktoś zabierze dwie rybki do domu i się tym pochwali a tu proszę w pod latarnią najciemniej

Cześć
Mimo szczerych chęci to nie rozumiem co ma do tego całego zajścia C&R?
Janusz JKarp (2011/06/06 15:50)

jurek

To musi być prawda o tych niecnych incydentach , bo już jest od jakiegoś czasu na innych portalach wędkarskich ............... Ufam koledzy , że doprowadzicie sprawę do końca , tzn do ukarania i postawienia przed Sądem Rejonowym tych ludzi , oraz Pan Dyrektor Parku powinien odejść , jeżeli ma honor !!!!

Mogę podpowiedzieć , że zbliżają się wybory parlamentarne , więc może to zainteresować niejednego polityka .

A może wysyłajmy te wiadomości do posłów , premiera , prezydenta i innych decydentów  ( kiedyś w moim przypadku to pomogło , gdy spora część wędkarzy zasypała ich mejlami ) ---------- na pewno warto , tylko czy się przyłączycie ???

Podaje linki , gdzie można przesłać te złe wieści wraz z odnośnikiem do lokalnej prasy.

Nie jesteś sam,  w kupie siła, może w ten sposób zmusimy kogoś do działania. Jak nie można na szczeblu regionalnym to trzeba wyżej. Dla zainteresowanych adresy e-mail kancelarii Premiera i Prezydenta, zasypmy ich wołaniem o pomoc może ktoś usłyszy:
kontakt@kprm.gov.pl
kontakt@prezydent.pl
oraz do Ministerstwa Środowiska
info@mos.gov.pl

podaje link dla tych którzy chcą rozesłać do TVN 24 , program  " UWAGA "

http://uwaga.onet.pl/kontakt.html

Ja już rozesłałem pozdrawiam serdecznie społeczny strażnik PZW

(2011/06/11 19:13)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.