Polecam kijaszka Jaxon Charisma 2.40 cw 5-25g bardzo fajny patyk i myślę że do 100 pln dostępny. Posiadam taki kijek , na poczatek wystarczy. Wybór należy do Ciebie.
Dziekuje Wam za pomoc w doborze kijaszka, co wypowiedź to inne opinie ale i tak mi pomagacie. A co myślicie o firmie SPRO?
Dobre młynki robili, teraz nie wiem, ale dużo dobrego słyszę o tej firmie. Flagowy Red Arc podobno nie do zajechania, ale na wygląd ładniejszy Blue Arc i Black Arc. Opinia subiektywna, ale poszukaj na forum. Poza tym zerknij tu:
http://fishing-test.pl/koowrotki/22-koowrotki/236-spro-red-arc-tuff-body-10400
(2010/09/27 16:27)konger fishing patrol spin albo konger olimpia spin
(2010/09/27 18:11)konger fishing patrol spin albo konger olimpia spin
Te wędki to raczej słabizna, zwykłe szklaki. Jednak jeśli kolega poszukał by dokładniejszych informacji o sprzęcie, mógłby się poczuć trochę zdziwiony;) Jednak to decyzja indywidualna, każdy ma swoje gusta. W każdym razie nie mam wyrzutów sumienia polecając ten sprzęt, a wędek "przerobiłem" już sporo. Ja z powodzeniem łowię na ich wędki, a nie tylko ja doceniam ich walory użytkowe. Pozdrawiam.
(2010/09/27 19:59)tworzono: 2013/12/25 07:38Jaka wędka dla mnie :) | ||
![]() ![]() mkarolewski99 Witam chcę zadać pytanie, które jest zadawane bardzo często ale nwm którą wędkę spinningową wybrać.Mój budżet nie jest za duży max 100zł. Będę łowił przeważnie z brzegu, ryby na które się nastawiam to : szczupak, okoń, sandacz, może sum |