Kij za 200 zł.na szczupaka

/ 4 odpowiedzi
Witam, panowie czy moglibyście mi doradzić jakiś kij na szczupaka do 200zł?
Łowię na rzece i na jeziorze przynetami do 25g.
Co myslicie o wedkach dragon millenium pike 10-35g oraz dragon thytan pike 10-35g?
Oczywiscie długość to 270cm.
myshouek

Mam dragona Millenium, jest to bardzo dobra wędka godna polecenia. Moja kosztowała 300 zł. Heavy Duty Millenium, taka bordowa ze złotą nitka. Za..ebista jest. (2010/08/16 13:53)

alx77r

Witam, polecam wędzisko Daiwa POWERMESH, jest to typowo szczupakowy kij, od jakiegoś czasu nie są już produkowane ale są to kije nie do zabicia, na długie lata, do tego naprawdę starannie i solidnie wykonane. Ja swojego KATUJĘ już kilka lat i absolutnie nic złego się z nim nie dzieje. Mój kolega zapragną mieć taką samą wędkę więc zacząłem szukać i znalazłem w sieci sklepów KAKADU, we Wrocławiu były dwie, została jedna :) kolega jedną już zabrał do domu, a ta co została to 2,70m. cw 10-35. Jest jeszcze jedna w Legnicy 3m. cw 10-35. identyczna jak moja. Najlepsze jest to że w tych sklepach jest na nie promocja i zamiast grubo ponad 300zł. kosztują odpowiednio 211zł. i 227zł. Szczerze  i z czystym sumieniem polecam ci te wędki na pewno się nie zawiedziesz a i cena za tak solidne wędzisko jest rewelacyjna, gwarantuje ci że w tej cenie nie kupisz lepszego a to jest jedna z ostatnich okazji żeby go kupićPozdrawiam i zostawiam temat do przetrawienia.PS. Poczytaj o nich w necie.    (2010/08/16 19:36)

loli_83

Witam!

Zerknij na spinn Konger Maxim Flanker (link poniżej). Łowię tym kijem od 4 lat najczęściej na Wiśle i przyznam że nie spodziewałem się że w takiej cenie (w tej chwili 162,50 zł) można kupić tak mocny a zarazem lekki uniwersał, rewelacja w kategorii cena-jakość. Dodam jeszcze że ostatnio holowałem tym spinem suma ok. 15 kg w bardzo silnym prądzie i ogólnie trudnym technicznie miejscu a Flanker nawet nie zatrzeszczał, ten kij prędzej zawiążesz na supeł niż połamiesz :). Polecam na szczupaki i nie tylko.

Pozdrawiam

http://e-sox.pl/konger-maxim-flanker-275.html (2010/08/16 20:05)

u?ytkownik6774

bardzo ciekawa propozycja ten konger (2010/08/16 20:09)