Skoro jest to nowość myślę,że nikt jeszcze nie jest wstanie udzielić informacji na jego temat. Opisów producenta nie warto czytać bowiem będzie z nich wynikało jednoznacznie,że jest to najlepszy kij na świecie. Pozdrawiam (2011/03/21 15:15)
Skoro jest to nowość myślę,że nikt jeszcze nie jest wstanie udzielić informacji na jego temat. Opisów producenta nie warto czytać bowiem będzie z nich wynikało jednoznacznie,że jest to najlepszy kij na świecie. Pozdrawiam
Owszem:) A pokaż mi kolego producenta który napisze o swoich produktach: Te są świetne. Te są przeciętne. A te to straszne g...o. Reklamuje się produkty po to żeby je sprzedać, a używa się do tego wszelakich dostępnych środków... Co do pytania nie wiem o nim za wiele, dlatego zmilczę. Ale raczej jako firma mają niezłe wędki. (2011/03/21 15:26)
Witam. W sprawie Kongera napisano juz wiele. Skromnym zdaniem napisze że pewnie niewiele sie różnia od siebie. kwestia wprowadzenia czegos nowego, czegos co wzbudzi zainteresowanie. Sam jestem posiadaczem wędzisk tejże firmy a wczoraj przez allegro zamowiłem kolejne dwa, własnie carbospiral tylko c.w. 150 Wisła nieźle u mnie ciągnie. (2011/04/08 07:24)