Ostatnio dokonałem fajnego zakupu Quivera Dragon SE do 50g (3 m) i zachęcony jakością i pracą tego wędziska postanowiłem, że wymienię sobie również feedera na tą sama firmę.
Jako, że głównie łowię na zbiornikach zamkniętych kupiłem SE do 80g (3,6 m) w necie oraz kołowrotek Okuma Travertine 1040 (sklep).
Złożyłem zestaw do "kupy" i okazało się, że lipa. Kołowrotek ma luzy w uchwycie wędziska !! Szczerze Wam powiem, że jestem tym przybity. Po tym jakie recenzje można wyczytać na temat serii SILVER EDITION oraz Okumy nie przypuszczałbym, że taka sytuacja może mieć miejsce. Przecież to jest ten sam producent. Nie chce mi się wierzyć, że przy produkcji wędki czy też kołowrotka nikt nie przewidział jak to bezie ze sobą pasować. Przy problemu Quiver'ze tego problemu nie ma, przy feederze jest...
Wczoraj przetestowałem sprzęt na rybkach - denerwuje mnie to :(
Czy macie podobne doświadczenia ?
Co można na to poradzić ?
Pozdrawiam,
GRKR
Złożyłem zestaw do "kupy" i okazało się, że lipa. Kołowrotek ma luzy w uchwycie wędziska !! Szczerze Wam powiem, że jestem tym przybity. Po tym jakie recenzje można wyczytać na temat serii SILVER EDITION oraz Okumy nie przypuszczałbym, że taka sytuacja może mieć miejsce. Przecież to jest ten sam producent. Nie chce mi się wierzyć, że przy produkcji wędki czy też kołowrotka nikt nie przewidział jak to bezie ze sobą pasować. Przy problemu Quiver'ze tego problemu nie ma, przy feederze jest...
Wczoraj przetestowałem sprzęt na rybkach - denerwuje mnie to :(
Czy macie podobne doświadczenia ?
Co można na to poradzić ?
Pozdrawiam,
GRKR