Kiedy budz± sie ryby po zimie

/ 5 odpowiedzi
Witam mam pytanie bo mam ochotę i¶ć na ryby zwłaszcza jest teraz piękna pogoda 20stopni  tylko nie wiem czy one jeszcze nie ¶pi± w mule chodzi mi o ryby ¶winka,kleń,karp,je¶li macie jakie¶ informacje to piszcie z góry dzięki!!!POZDRAWIAM!!!
Adam01

Pogoda taka, że nawet bez ryb miło pobyć nad wod±. Klenie nie ¶pi± napewno, ale mog± nie chcieć współpracować. (2012/03/17 10:23)

jakubnob

cos tam juz na pewno plywa :P nie wiem jak wy ale ja dzisiaj spróbuje (2012/03/17 10:33)

danielsuwala

karpie już nie ¶pi± ¶winka również lecz brania s± sporadyczne ospałe i bardzo delikatne jak zwykle o tej porze roku ale ja na pewno dzi¶ nad wodę jadę jak nie karpie to chociaż oklejeczki po wyciagac z rzeki bo bardzo fajnie podchodz± na piaseczkach a przy odrobinie szczę¶cia  ¶winka też przy tr±bi. Powodzenia nad wod± no i oczywi¶cie połamania kija. (2012/03/17 11:39)

jacek placekkk

u mnie w stawie karpie już bior± i karasie ,lina też  złapałem jednego:) A Dzisiaj karpie wygrzewały się juz pod powierzchni± mimo że nie było tak  ciepło wcale (2012/03/22 18:50)