Katastrofa na kanale w Jankowicach

/ 5 odpowiedzi
Jankowice , chyba już w tym roku się skończyły. Totalna klapa. Na żywca ani drgnięcia , na grunt też nic. Jedyne co bierze to raki!!! Poważnie! Zawiesił się  na małej gumie. Potem inny wziął na czerwonego. Poza tym nic. Ani karaś , ani leszcz. Szczupak też się już chyba najadł. Był może ktoś ostatnio? Może wręcz odmienne efekty od moich? Mimo to łowisko bardzo fajne. W przyszłym roku na pewno będę tam częstym gościem. A tak z innej beki...nie wiecie koledzy gdzie można się wybrać na zieleniatki (gąski) w województwie śląskim?
u?ytkownik38976

A juz myślałem, że jakaś katastrofa ekologiczna, że woda zeszła do zera, że ma kolor kiecek Dody, że wywróciła sie łódź z dziećmi i potonęły, że wszystkie ryby pozdychały....... Łomatko, masz talent kolego do wzbudzania sensacji. (2010/10/06 19:57)

Sniper64

No mnie też to przeraziło....

GUGA...:)) u mnie rosną jeżeli o grzyby pytasz! na Dolnym Śląsku... (2010/10/06 20:07)

GUGA

Hahaha!!! Mastif , nie miałem tego w zamiarze żeby Was przerazić. heheh. Sorka . Po prostu uważam to łowisko za b. rybne i ....FAJNE. Więc po takiej klęsce tak ująłem tytuł tematu. Woda w kolorze kiecek Dody....buahahahahah!! Dobre. (2010/10/06 21:41)

GUGA

Sniper....troszkę za daleko na te pyszne grzyby na Dolny Śląsk. Może pozbieraj trochę i za dobrą cene łyknę od ciebie parę kilo....możesz wystawić na allegro..hehhe. Pozdrówka. (2010/10/06 21:44)

siri34

heh też myślałem że coś sie stało tam fest, ryby tam są na bank ale widocznie nie masz szczescia , byłem tam nie tak dawno i nic na 6 kiji wszystkie na żywca!ale koledzy byli kilka dni później i pociągli szczupaki, ryby nie wyczujesz!!! (2010/10/07 17:16)