Witam,Albo jakiś zestaw . (2012/07/21 00:03)
Szukam dobrej karpiówki i kołowrotka do 120 zł . Jestem początkującym wędkarzem . Mogę kupic w internecie lub wędkarskim .
To ile potrzebuje pieniędzy żeby kupic cos co byscie polecali ?
Czekaj do 120 zł chcesz kupić wędzisko i kołowrotek? Będzie ciężko. Mówią, że Jaxona wędziska nie są drogie ale szczerze mojemu koledze taki kij poszedł w pół, więc nie wiem cena nie zawsze idzie z jakością. Co do kołowrotka wybierz taki który ma wolny bieg ( przy holowaniu może się przydać) no i najlepiej z jak najtwardszego tworzywa. Oczywiście im więcej łożysk tym lepiej będzie pracował.(2012/07/22 01:31)
Nie mam jako takich propozycji. Zdecydować musisz sam czy chcesz kupić coś porządnego czy tylko sezonowo. Pozdrawiam.
Ok z wolnym biegiem się pomyliłem. Ale nie powiesz, że nie jest tak im lepsza jakość wykonania wędziska tym cena w górę. Rozumiem możemy mieć odmienne zdania, ale zamiast tylko szukać i wytykać błędy, warto też coś poradzić bo temat nie jest na tematy które poruszyłeś. Pozdrawiam(2012/07/22 22:49)
Kolego napisalem Ci to juz pare razy JRC Contact 139 zl w baits.pl kosztuje 3 skladowy kijek 12 ft 3 lbs. Co do kolowrotka 120 zl kosztuje Cormoran Antera i poza nim mozna jeszcze smialo kupic Abu Garcia 105 FR za 130 zl. Po co kombinowac i szukac jezeli obawiasz sie ze to za malo lub za slabo jak na Twoje potrzeby doloz troche kasy i za 159 zl na szczupak.pl masz Ultimate Outrunner 5000 konkretny kreciolek a za 195 zl Pro Logica C1 wedke. Pozdrawiam i polamania kija zycze.
(2012/07/23 10:14)