To ja sie nie dziwie ze masz takie zdanie o karpiarzach:) jeśli trafiasz na takich, jeszcze grodzenia sie nad wodą nie widzialem, a sporo pomysłowych ludzi spotkałem. Kiedys narzekałem a teraz sie ciesze, że nad moj zbiornik tylko w trzy miejsca mozna dojechac samochodem, przynajmniej jezdza sami zapalency ktorym takie pomysly nie przychodzą do glowy... (2009/08/25 20:15)
GHOSTMIR,ja Cię tylko proszę: nie kupuj kałacha!!! zabijesz gówno,a za człowieka pójdziesz siedzieć.I gdzie tu sprawiedliwość??? Weź se nerwosol albo jakiś inny "środek" uspokajająco-relaksujący i jedź na rybki tam,gdzie nie ma prostaków,bo inaczej tego nie można nazwać aczkolwiek i tak delikatnie to ująłem. Nic nie poradzisz,dopóki to "coś" będzie wpuszczane to te z*j*e*b*y będą :( Smutne ale prawdziwe :( Trzymaj się i więcej cierpliwości.Pozdro. (2009/08/25 20:18)
Ghostmir to są takie ćwoki jak ja to mówie to są H...... do lania jak tak dalej będzie to niedługo nie bedzie gdzie w spokoju powedkowac a już nie wspomne o jakim kolwiek odpoczynku pozdrawiam. (2009/08/25 20:19)