witam czy jest możliwość złowienia karpia lub jakiejś białej ryby na początku listopada mam zamiar necic 3 dni proteiną, konopią, kukurydzą i sypką zanętą. I czy wogóle warto zasiadać na nockę. a do necenia to chyba jak najgłębszej wody szukać
pozdrawiam
witam czy jest możliwość złowienia karpia lub jakiejś białej ryby na początku listopada mam zamiar necic 3 dni proteiną, konopią, kukurydzą i sypką zanętą. I czy wogóle warto zasiadać na nockę. a do necenia to chyba jak najgłębszej wody szukać
pozdrawiam
a mi tez mozesz na priva ..?? Pozdrawiam
a na jakiej głębokości powno się nęcic?
Ja również jestem ciekaw i z chęcią przeczytam porady o takim nęceniu ;)
a na jakiej głębokości powno się nęcic?
czesc . ja nece na minimum 3-4 metrach i łowie podobnie jak wyżej napisał JKarp
Witam ja tez jestem ciekaw jak lowic karpia w listopadzie, bo wlasnie zarybiali zbiornik i mam zamiar w weekend sie wybrac. Jesli mozna to prosil bym tez o jakies porady jak i co. Z góry dzieki.
Ano bedzie co na wigilie zjesć ;/
Listopad to dobra pora, bo zarybienia ryszyły pełną parą.
Można naciąć parę worów - do samej Wigilii wystarczy, a może nawet i do Trzech Króli.
... a póżniej że ryby niema, że nie bierze, że dawniej to dopiero były ryby!
(2012/10/31 13:38)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Z tym sprzetem to nie przesadzaj. Dasz rade. ja rowniez jestem nowicjuszem i sprzet takze slaby a daje rade . Nastawiłem sie na karpia lub leszcza a wpadla brzana
sliwa bajkopisarzu usuń te fotki z tymi maluszkami z komercji bo kompromitujesz się ćwieku hahahah
sliwa bajkopisarzu usuń te fotki z tymi maluszkami z komercji bo kompromitujesz się ćwieku hahahah
natalio - kończ waść J ;-)JK