WITAJCIE czy wiecie co i jak nad bajkałem rybka się pokazuje ,komary i jaki brzeg suchy czy bagno? da się dojechać na betony?pliska o szybką odp. już w poniedziałek ja wędka i one te nie złowione i tak aż przez dwa tygodnie.Pozdro
Czy szanowni koledzy byli może ostatnio nad wodą w Kamieńcu Wr.? czy lód już zszedł? czy jakieś efekty są, jak rybka . proszę o info i serdeczne dzięki (2011/02/03 10:17)
Ja często z kumplem jezdze na bajkał, ale to tak bardziej z sentymentu. Czujemy się tam jak u siebie, bo jest swoboda a na tym nam zalezy najbardziej grill, chillout i te sprawy :)
Niestety ale z rybami to jest tam kaszana. Najwięcej to nałapałam tam Jazgarzy. W sumie to ja nie złapałem tam wymiarowej ryby :)
Kolega w tamtym roku na nocce pare leszczy wyciągnał i od tego czasu nic ;(
Szkoda ,bo miejscówa bardzo urokliwa ale kontaktu z rybą brak. Ktoś coś złowi , potem wszycy wedkarze gadaja o tym podenieceni przez tydzień ze tu sa taaakie ryby , a jeden szczęściarz co ją złapał:P
No i dojazd chyba najgorszy ze wszystkich łowisk na jakich byłem, można urwać zawieszenie :)
Mimo wszystko będę tam wracał , choć co raz rzadziej.... (2011/05/13 09:34)