Zaloguj się do konta

Kamerki na rybach

utworzono: 2014/07/22 21:51
s4mo

Witam,
Używacie jakiś kamer na rybach? Coś jak HD Go PRo?
Możecie jakieś polecić ?
Pochwalcie się swoimi filmikami proszę.
PS: Poszukuję fajnej kamerki która dobrze sprawdza się w nocy. Coś polecicie?
[2014-07-22 21:51]

grisza-78

Jak nie chcesz wydawać grubej kasy na Sony, to kup Go Pro. Jak nie chcesz wydawać średniej kasy, to kup Go Clever ;) Kamer jest więcej, niż możesz sobie wyobrazić, poszperaj w necie, na allegro, e bay-u. Większość testów kamer możesz obejrzeć na YT, więc masz wszystko na talerzu ;) Pozdro!
[2014-07-22 22:14]

Jak nie chcesz wydawać grubej kasy na Sony, to kup Go Pro. Jak nie chcesz wydawać średniej kasy, to kup Go Clever ;) Kamer jest więcej, niż możesz sobie wyobrazić, poszperaj w necie, na allegro, e bay-u. Większość testów kamer możesz obejrzeć na YT, więc masz wszystko na talerzu ;) Pozdro!

ja natomiast nagrywam telefonem.Sony Xperia Z2 i Samsung Galaxy Core Plus nagrywają w 1080p HD jestem zadowolony, niedługo wszystkie moje filmiki zostaną opublikowane na YouTube!Życzę Ci powodzenia! [2014-07-23 07:56]

berthold

ale fajnie byłoby mieć jakąkolwiek kamerę co by można obserwować co się dzieje pod wodą ,sam sie zastanawiam czy nie kupić jakiejś np rejestrator do auta czy coś w tym stylu włożyć do jakiegoś słoja czy czegoś podobnego i już te 2-3 godzin dużo powie co się dzieje tam gdzie próbujemy łowić ,wiem że są profeski ale te ceny zabijają
[2014-07-23 15:14]

tomasz196209

Ja parę dni temu zakupiłem w auchanie kamerkę opticam wdv 5000 wi fi za bodajże 340 pln i jedno co mogę powiedzieć to to że dawno tak dobrze nie wydałem swoich pieniędzy .A podgląd i sterowanie w smartfonie to naprawdę rewelacja, kamerkę masz na głowie lub w drugim pokoju a obraz z niej masz w swoim telefonie .Filmy podwodne rewelacja ,na powietrzu obraz żyleta do całkowitego zachodu słońca .Postaram się coś wrzucić do youtuba [2014-07-24 17:14]