Podgl±d zdjêæ na forum dostêpny jest tylko dla zalogowanych u¿ytkowników.
To, co mi nie pasuje to taki uk³ad, ¿e jak zamkniesz kamerê w obudowie wodoszczelnej nie ma szansy na podpiêcie zewnêtrznego ¼ród³a zasilania ( powerbanka )
Moja kamerka docelowo mia³a s³u¿yæ do nagrywania pogoni za ryb±-w wodoszczelnej obudowie wywierci³em dziurkê i wprowadzi³em kabel usb z wtykiem k±towym,drugi koniec ¶miga do wewnêtrznej kieszeni i powerbanka.Dlaczego podziurawi³em tê obudowê? ano dla zabezpieczzenia przed deszczem i ¶niegiem-w ulewach mogê nagrywaæ ,kamera ¶miga ca³± wyprawê bez wymian baterii,nagrywa w pêtli,zero problemów.Na powerb mo¿e chodziæ non stop 3 dni.
A jak wyobra¿asz sobie ³adowanie pod wod±? Przecie¿ obudowa wodoszczelna do tego s³u¿y. A poza tym hol ryby nie trwa tyle czasu by bateria siê wyczerpa³a. Ja korzystam z podobnej, tak¿e do jazdy na rowerze, smatcams jse 4k h9r. I jestem zadowolony. A kosztowa³a nieco ponad 200 z³otych.Czas czuwania te¿ pobiera pr±d z baterii, a czasem na rybach czekasz i czekasz, a kiedy nast±pi branie nie ma czasu na sprawdzenie czy kamera dzia³a i ewentualn± wymianê baterii, kamera musi ca³y czas byæ w trybie czuwania, wtedy w³±czasz nagrywanie i tyle, wiêc pod³±czenie powerbanka jest jak najbardziej s³uszne. Ja nawet nie pomy¶la³em o tym, ¿eby ta kamerkê wrzucaæ do wody.