Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
To, co mi nie pasuje to taki układ, że jak zamkniesz kamerę w obudowie wodoszczelnej nie ma szansy na podpięcie zewnętrznego źródła zasilania ( powerbanka )
Moja kamerka docelowo miała służyć do nagrywania pogoni za rybą-w wodoszczelnej obudowie wywierciłem dziurkę i wprowadziłem kabel usb z wtykiem kątowym,drugi koniec śmiga do wewnętrznej kieszeni i powerbanka.Dlaczego podziurawiłem tę obudowę? ano dla zabezpieczzenia przed deszczem i śniegiem-w ulewach mogę nagrywać ,kamera śmiga całą wyprawę bez wymian baterii,nagrywa w pętli,zero problemów.Na powerb może chodzić non stop 3 dni.
A jak wyobrażasz sobie ładowanie pod wodą? Przecież obudowa wodoszczelna do tego służy. A poza tym hol ryby nie trwa tyle czasu by bateria się wyczerpała. Ja korzystam z podobnej, także do jazdy na rowerze, smatcams jse 4k h9r. I jestem zadowolony. A kosztowała nieco ponad 200 złotych.Czas czuwania też pobiera prąd z baterii, a czasem na rybach czekasz i czekasz, a kiedy nastąpi branie nie ma czasu na sprawdzenie czy kamera działa i ewentualną wymianę baterii, kamera musi cały czas być w trybie czuwania, wtedy włączasz nagrywanie i tyle, więc podłączenie powerbanka jest jak najbardziej słuszne. Ja nawet nie pomyślałem o tym, żeby ta kamerkę wrzucać do wody.