Kamatsu to marka Kongera, jakiś czas kupowałem ich haczyki do BT dopóki nie porównałem ich z odpowiednikiem Mikado i wyszło na korzyść tego ostatniego.
Gamakatsu to japońska firma, której "córką" jest SPRO, haczyków nie używałem bo są drogie, ale jestem przekonany, że jest różnica jakości w stosunku do K.
(2012/01/11 17:56)Kamatsu to marka Kongera, jakiś czas kupowałem ich haczyki do BT dopóki nie porównałem ich z odpowiednikiem Mikado i wyszło na korzyść tego ostatniego.
Gamakatsu to japońska firma, której "córką" jest SPRO, haczyków nie używałem bo są drogie, ale jestem przekonany, że jest różnica jakości w stosunku do K.
Potwierdzam. (2012/01/11 20:18)Kamatsu to marka Kongera, jakiś czas kupowałem ich haczyki do BT dopóki nie porównałem ich z odpowiednikiem Mikado i wyszło na korzyść tego ostatniego.
Jak ide do sklepu i mam do wyboru Kamatsu i Gamgatsu to wybieram Mustada. Podobnie z główkami, ale tu ewentualnie w gre wchodzą jeszcze V-Pointy Dragona.
Jak ide do sklepu i mam do wyboru Kamatsu i Gamgatsu to wybieram Mustada. Podobnie z główkami, ale tu ewentualnie w gre wchodzą jeszcze V-Pointy Dragona.
jak masz do wyboru dwie opcje , to skąd ta trzecia ? :)