Kalendarz wędkarski - sprawdza się czy nie?
utworzono: 2011/03/30 23:15
Witam wszystkich chcial bym sie dowiedziec jak naprawde jest z tym kalendarzem wedkarskim czy sie on sprawdza czy nie????
[2011-03-30 23:15]
Z tym to jest różnie. Jak jest napisane - "słabe brania" a biorą tzn, że się nie sprawdza a jak wtedy nie biorą to się sprawdza. Masz więc dwie opcje sprawdzenia kalendarza hehehe. Traktuj to na pół serio bo chyba każdy ma z tym inne doświadczenia. Nie do końca temu wierzę ale jakoś zazwyczaj spojrzę w kalendarz przed wyjściem żeby się podbudować lub oswoić z ewentualną porażką ;)
[2011-03-31 07:38]
ja tam zawsze spojrzę - jak nic nie złapię to zawsze zwalam winę na kalendarz :)
[2011-03-31 07:57]
Witam wszystkich chcial bym sie dowiedziec jak naprawde jest z tym kalendarzem wedkarskim czy sie on sprawdza czy nie????
Poczytaj mój post - Kalendarz brań? To niemożliwe... Pozdrawiam Bogdan [2011-03-31 18:59]
Myślę, że jest tak samo dokladny i precyzyjny jak kalendarzyk dni płodnych lub nie.
Słowem nie można na nim polegać.....zwłaszcza jak masz żonę;-)
[2011-03-31 20:06]A ja ci powiem tam mam dwa takie miejsca są ta jak by to nazwać zagłębienia,podwodne dołki obydwa są na rzekach i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żebym w tych miejscach czegoś nie złapał.Według kalendarza brań na wędkuje wczoraj były brania średnie a ja w jednym z tych miejsc miałem branie za braniem z jednym 2godzinnym przestojem brały leszcze,jazie i płoteczki.Zauważ że oni ten kalendarz robią na cały rok można powiedzieć że na farcie troszkę.Jak by go robili nowy na każdy miesiąc to wtedy można by mu wieżyc a tak to zawsze jak jadę na rybki sprawdzam ciśnienie,wiatr i temperaturę. [2011-04-01 08:39]
w moim przypadku ten kalendarz działa na odwrót ..;)
jak było w kalendarzu złe brania to ja miałem dobre a jak były dobre to u mnie złe ..
pozdro.
[2011-04-01 10:18]
Witam , a tak sie sprawdza jak i horoskopy Ja nie zwracam na niego wogule uwagi połamania.
[2011-04-01 11:27]Dokładnie taka sama ściema jak te wszystkie horoskopy i inne pierdoły. Ale już ciśnienie, czy kierunek wiatru ma na moich łowiskach ogromne znaczenie. Natomiast faza Księżyca już nie za bardzo. [2011-04-01 20:36]