Kalendarz brań - opinie.

/ 6 odpowiedzi
Witam, chciał bym uzyskać opinie społeczności wedkuje.pl na temat kalendarza brań. A mianowicie chodzi mi o to, czy sprawdzają się jego prognozy i czy warto na niego zwracać uwagę??
u?ytkownik22572

Wpisz w wyszukiwarkę zwrot: kalendarz brań. Ten temat był już tu wałkowany i to całkiem niedawno. Sporo ludzi wypowiedziało się na ten temat i większość negatywnie. Wpisz w wyszukiwarkę i poczytaj komentarze, jest tego sporo, więc dostaniesz satysfakcjonującą odpowiedź. (2010/01/08 18:43)

u?ytkownik22602

Ja potrzebowałem trzydziestu lat łowienia, a około dziewięciu,żeby poznać ten sekret. Jeżeli dożyję, w przyszłym roku ukaże się moja ksiązka, a w niej ta tajemnica. Mogę podpowiedzieć każdemu młodemu wedkarzowi, który jezdzi na ryby - patrz na barometr, na pogodę, i na.... . No własnie. To co rządzi swiatem ryb, jest jak najdoskonalszy mechanizm, chociaż wielu twierdzi, że to wszystko spontan. Nie - to całkowity porządek. Generalnie w wielu wydanych  poradnikach są dobre wskazówki. Począwszy od ksiązki Wyganowskiego - od tego zacząłem. Niewiele uległo zmianie od tamtej pory.  (2010/01/08 22:12)

tomasz26552

Osobiście nie zwracam na to uwagi.Miały nie brać a brały.Miały brać a nie brały.Nie patrze na to bo jade sie zrelaksować a nie nałapać bo i tak wpuszczam spowrotem (2010/01/08 22:18)

Driver30527

Dobra odpowiedz kolego jedziemy na ryby a nie po ryby. Na tym polega relaks i lansik. (2010/01/11 11:03)

Jozef66

Witam jedz wypocząć nad wodę a najlepiej w samotności w zaroślach i zrozumiesz czym jest wędkarstwo i jaką sprawia przyjemność bez kalendarza. Pozdrawiam wszystkich szaleńców i miłośników spokoju. A ryby i tak najlepiej smakują ze sklepu a usmażone nad wodą. (2020/08/23 12:56)