Kabłąk w Robinson Perfect 309
utworzono: 2017/05/03 08:06
Witam.Posiadam kołowrotek robinson perfect 309 i mam problem ponieważ przy otwierani metalowa część kabłąka wychodzi z otworu mocującego.Moje pytanie jest czy ktoś z kolegów wie jak to się mocuje.Pozdrawiam [2017-05-03 08:06]
Kabłąk trzeba wygiąć tak, żeby końcówka wchodziła do dziury a nie wychodziła.
[2017-05-03 10:34]
Brawo ale w serwisie kazali mi kupić klej do metalu i go przykleić,Super serwis i super firma.MAKABRA!!!!!!!! [2017-09-24 17:56]
Brawo ale w serwisie kazali mi kupić klej do metalu i go przykleić,Super serwis i super firma.MAKABRA!!!!!!!!
Raz piszesz, że ty posiadasz ten kołowrotek innym razem, że kumpel. Ścieme walisz jak się patrzy. Kołowrotki Robinsona mają 5 lat gwarancji. Jeśli komukolwiek zdarzyłoby się, że kołowrotek jest wadliwy to przecież od tego jest gwarancja. Byłeś osobiście w tym serwisie? [2017-09-24 19:28]
Ja czy kumpel jakie to ma znaczenie,piszę w imieniu kolegi bo nie jest zalogowany w serwisach wędkarskich.Może i mają 5 lat gwarancji ja tylko cytuję odpowiedż z serwisu,kup pan klej i sobie przyklej kabłąk,Tyle na ten temat Panie Woś na Robinsonowych usługach. [2017-09-24 21:37]
Ja czy kumpel jakie to ma znaczenie,piszę w imieniu kolegi bo nie jest zalogowany w serwisach wędkarskich.Może i mają 5 lat gwarancji ja tylko cytuję odpowiedż z serwisu,kup pan klej i sobie przyklej kabłąk,Tyle na ten temat Panie Woś na Robinsonowych usługach.
Ty czy kumpel, Robinson czy inna firma, serwis czy szwagier co za różnica. Nie masz kołowrotka na oczy go nie widziałeś i głupoty piszesz. [2017-09-24 22:17]
Daj mi adres to ci go wyślę i go napraw i mam nadzieję że go odeślesz pod wskazany adres,i zaznaczam że jest już sklejony wedłóg porady serwisantów Robinsona [2017-09-24 22:48]
Po co te nerwy :) Domyślam się że mówimy o tej końcówce po drugiej stronie rolki, więc tak w niektórych kołowrotkach ta końcówka nie jest okrągła tylko ma kawałek zeszlifowany, wtedy żeby to prawidłowo zamontować trzeba zdjąć cały kabłąk, razem z rolką obkręcić o 180 stopni, wcisnąć i z powrotem o 180 tak żeby przykręcić rolkę, nie wiem jak Ci to opisać, jeżeli zaś jest okrągła to trzeba to wyjąć oczyścić, można delikatnie oszlifować żeby powierzchnia była chropowata, będzie lepiej trzymać, odtłuścić i skleić np. na DISTAL, nie na jakąś kropeklę i nie ma siły żeby wyłaziło,a jak dalej będzie wyłaziło to dam ci adres i Ci to zrobię, takie serwisy to nosem można wciągnąć :))) [2017-09-24 23:26]