Zaloguj się do konta

Jezioro Międzybrodzkie

utworzono: 2011/04/05 18:15
Lighter1981

Witam. Zamierzam wybrac się na Międzybrodzkie na majówke. Jak wygląda sytuacja na tym zbiorniku,gdzie są fajne miejsca w ustawienie się na gruncik i spławik? Pytam ponieważ to moja pierwsza wizyta na tym zbiorniku i nie mam zielonego pojęcia gdzie co i jak. Proszę o małe wprowadzenie mnie w "temat". Szukałem na necie info i każdy opisuje inaczej ten zbiornik. Pozdrawiam. [2011-04-05 18:15]

martino 1971

CZEŚĆ. GDY MINIESZ PIERWSZĄ ZAPORĘ JEDZ DALEJ PROSTO WSZYSTKIE ZATOKI ULICZNE PO LEWEJ STRONIE TO MAŁE MIEJSCÓWKI CZASEM NA 1,2,3 OSOBY TRZEBA COŚ SAMEMU WYBRAĆ. ALE Z DROGI NIE ZOBACZYSZ MUSISZ ZEJŚĆ W DÓŁ POD BRZEG.IM BLIŻEJ TAMY TO BLIŻEJ CZERNICHOWA I KANAŁU SUPER MIEJSCE NA ZASIADKĘ JADĄC DALEJ MIEJSCE NA JEZIORZE POD NAZWĄ LITERA "T" TRZEBA SKRĘCIĆ Z GŁÓWNEJ DROGI W LEWO.JA ŁOWIĘ NA FEEDERY NIE MYLIĆ Z DRGAJĄCĄ. W MAJU NAJLEPIEJ PINKA PINKA+KUKUR. W NOCY ROSÓWKA POZDRAWIAM
[2011-04-05 19:43]

Lighter1981

Super. Dzięki wielkie za info. Właśnie jade pod domek wg Zumii  przy tej "literce T" dokładnie 100m od tego łowiska.A może wiesz jak tam z rybkami -> idzie się pobawić? Wiesz o co chodzi (posiedzieć,zaciąć,wypuścić, piwko wypić :-)  ) 

[2011-04-05 20:43]

lucjan50

Witam

Szanowny Panie w "majówke" to możesz nie wcisnąc nosa miedzy szpalery fanów zbiorowego moczenia kija. Może być też tak, że nie zamoczysz kija z powodu zawodów okolicznych klubów wedkarskich specjalizujacych sie w sportowym meczeniu resztek ryb. Miedzybrodzie to zbiornik o największej presji na Ślasku.

Pozdro  

[2011-04-05 20:57]

Lighter1981

Czytałem na PZW B-B i są zawody w majówke ale jak na razie nie ma zawodów w pobliżu T tylko gdzieś Pod Dwonkiem http://www.pzwbielsko.pl/?act=rezerw także może nie  bedzie tak źle :-)

[2011-04-05 21:25]