Łowiska w okolicy Piaseczna.
utworzono: 2012/03/27 16:07
Poszukuję łowiska w okolicach Piaseczna lub niedaleko na południe od Warszawy.
Czekam na Wasze propozycje i z góry dziękuję.
[2012-03-27 16:07]
W Zalesiu Górnym jest fajny zbiornik ale jeśli wolisz cisze i spokój to polecam "staw" Amo w Zalesiu Dolnym. [2012-03-27 16:32]
Witam, jak już wspomniałem w tytule poszukuję łowiska w okolicach Piaseczna lub niedaleko na południe od warszawy. Czekam na Wasze propozycje i z góry dziękuję.
opis łowiska http://www.wedkuje.pl/lowisko,olesnikowa-dolina,39183ich stronka internetowa http://www.olesnik.pl/62km z centrum Warszawy50 z Piaseczna dopiero w planie więc nie jestem w stanie powiedzieć co i jak Pozdrawiam [2012-03-27 20:48]
W Zalesiu Górnym jest fajny zbiornik ale jeśli wolisz cisze i spokój to polecam "staw" Amo w Zalesiu Dolnym.
Tak sie składa że mieszkam w zalesiu górnym dlatego ten cały wątek. Chodzi Ci o ten długi zbiornik ciągnący się aż do dolnego zalesia potocznie zwanego "stawami"
[2012-03-27 21:55]
Chodzi mi oto że w zalesiu Górnym jest zbiornik wodny zwany "stawami" który ciągnie się aż do zalesia dolnego a w zalesiu górnym jest tylko część tych "stawów" do tego prywatna i strasznie tam tłoczno i ryb nie ma. Powiedz mi Adam01 czy ten staw Amo to oddzielny staw czy właśnie ta dalsza częśc tego wcześniej przeze mnie wspomnianego ????
[2012-03-27 22:04]
Witam.Co do Zalesia Górnego to nie do końca się z Tobą zgodzę.Fakt nie ma super efektów jak na inny łowiskach komercyjnych ale ryba jest.Wpadam tam raz na jakiś czas.W zeszłym roku złowiłem okonia 32 cm i widziałem tołpygę parokilogramową.
[2012-03-27 22:45]Witam.
Ten staw AMO to oddzielna woda należąca do PZW mieści się na tak zwanych "Górkach Szymona" Można tam połapać ładne kapie jest też ładny okoń sporo płoci Pozdrawiam
[2012-03-28 08:38]
Osobiście tych wód PZW na górkach szymona nie polecam, gadałam dużo z miejscowymi, jak i łowiłem od 4 rano do południa i nic nie brało, może raz na rok jedna płoć 7cm wpadła a tak, to nie polecam, wszystko powyławiane. Miejsce dla ludzi relaksu. [2012-07-17 00:09]
To Piaseczno to był strzał w dziesiątkę, kupiłem dopiero co mieszkanie w dom marzen i okazuje się ze to świetna okolica dla wędkarzy, a mieszkania świetne [2018-12-20 21:51]