Witam,
z wędką miałem do czynienia od dawna ale od ubiegłego roku wiem dokładnie co mnie najbardziej pociąga, jest to spinning. Ponieważ tą techniką łowię od niedawna zarówno z brzegu jak i z łodzi to cały czas jestem głodny wrażeń związanych z wypadamia nad wodę i łowieniem ta metodą. Osobiście mam problem ponieważ najlepiej uczyć się od bardziej doświadczonych kolegó po kiju. Mam 2 takich znajomych co teoretycznie łowią na spinning na niepruszewskim od dawna ale powiem szczerze że po wynikach jakie prazentują na wspólnych wypadach w ogóle tego nei widać. W związku z powyższym chciałbym zebrać kilka lub kilkanaście osób które chętnie wyskoczą na przygodę, moga to być osoby zarówno z doświadczeniem jak również rozpoczynające przygotę z kijem jak ja. Co moge dac od siebie,otóż dysponuję sprzętem pływającym z napędem slinikowym ( elektrycznym ) co daje możliwość dopłynięcia w każde miejsce na wodzie oraz oczywiście miłe towarzystwo. Wiem że w Polsce a nawet w wielkopolsce są grupy pasjonatów spinningu i tworzą oni zgrane ekipy które razem robią wypady nad wodę, taka idea mi się podoba i chciałbym coś podobnego zapoczątkować. Dlatego jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam serdecznie do kontaktu oraz do podsyłania pomysłów jak taką ideę wcielić skutecnzie w życie. Kontakt do mnie: gg 6773282 tel. 502 505 061. Życze wszystkim skutecznych połowów oraz czekam na odzew.
Pozdrawiam
Mario