historia- smutne jest to tak piękna woda i tak strasznie zaniedbana kiedyś można było pobawić się z drobnicą czasami lepsze mocniejsze branko ale to niestety bardzo odległa przeszłość byłem w tym roku kilka razy na lodzie wiele otworów wywierconych i tylko parę płoteczek i miniaturowe okonki a szkoda taka woda na wyciągnięcie ręki w Warszawie ale kogo to obchodzi?(2010/03/24 17:31)
Ale wiesz co,jak chadzam na spacery zimą to od 8 lat nigdy z lodu nie widziałem nic innego jak małe płoteczki i okonki.
Witam Kiedyś Łowiłem na tym jeziorku z 5 lat temu mam pytanie do wędkarzy którzy tam łowią czy są tam szczupaki i jakich rozmiarów i jakie okonie , ogólnie jakie ryby na spinning tam złowię i w jakich miejscach najlepiej obławiać ???? Jakie woblery kolory polecacie na te łowisko, salmo, rapala, ??? Jakie blachy ??? Dzięki za pomoc Pozdrawiam Połamania Kija(2010/04/28 22:53)
Witam znam jeziorko łapałem tam około 2lat jak mieszkałem na Pradze Pół.
Z moich doświadczen ,kamionek to super woda .tylko niema komu o niom zadbać ja łapałem tam ,jakies 5lat temu.Niezłapałem tam nic wielkiego ,ale wiem i widziałem na własne oczy
jak sie wieczorem zastawia siadki i zrana wyjmuje wieksze sztuki.dlatego tam wiekszej ryby nie ma .Wedkarzą odechciało sie tam już łowić wiedzac co tam sie dzieje. Pozatym od 8lat tam chodzisz z pieskiem na spacery ja tam łapałem 2lata praktycznie co 2 dzien pewnie sam za obserwowałes ze z woda tam cos jest nie tak raz poszedłem na ryby a tu po brzegu pływa z 50 małych okoni ,mowili pszyducha tylko czemu tylko okoń a ine ryby nie? minusem jeziorka jest to że jest płytkie i kazdy smiało moze wejsć zastawić siadki i zrana wyjąć siate ryb .Niewiem jak jest teraz ale na przeciwko wedla jest tam wysepka taka mała popatrz sobie z rana czy nie ma tam 5 morze 6 chłopaczków z siadkom ze stadionu o małych oczkach oni nawet drobnice biorom i co takim można zrobić .Dlatego zmieniłem łowisko na Wisełke
(2010/05/06 22:12)