Jakiego producenta zanęty najczęściej wybieracie?
utworzono: 2012/01/23 20:26
Tak jak w temacie jakiego producenta zanęt wybieracie najczęściej wybieracie.I jak wygląda to u was cenowo? [2012-01-23 20:26]
Traper, Lorpio (P.Lorenc) i czasami Sensas ceny to różnie w zależności od sklepu ale dokładnie nie pamiętam. [2012-01-23 20:46]
Traper,czasem Lorpio, a ostatnio sam jestem "producentem" zanęt dla siebie :)
[2012-01-23 21:20]
Producent: 89krzysztofRaczej mało znany, ale ja na jego zanęty nie narzekam. [2012-01-23 21:38]
Ja stosuje prawie zawsze Lorpio zwłaszcza na zawody i na karpia, lecz od tamtego roku zacząłem dodawać do zanęty aromat Impack [2012-01-23 21:39]
Traper- 6złSensas 17złRobinson 10 zł ceny za paczki po kilogramie
1.ceny w każdym mieście i tak są inne
2.firmy mają w swoich ofertach zanęty różnych serii, na różne ryby,itp. Więc ceny zanęt jednej i tej samej firmy też są różne...
Więc jaki był cel napisania tych cen ?
[2012-01-23 21:40]
Producent: 89krzysztofRaczej mało znany, ale ja na jego zanęty nie narzekam.
to podziel się przepisem z konkurencją . Ja też jestem producentem :)
[2012-01-23 21:46]
Traper- 6złSensas 17złRobinson 10 zł ceny za paczki po kilogramie
1.ceny w każdym mieście i tak są inne
2.firmy mają w swoich ofertach zanęty różnych serii, na różne ryby,itp. Więc ceny zanęt jednej i tej samej firmy też są różne...
Więc jaki był cel napisania tych cen ?
Celem była tylko i wyłącznie odpowiedź na pytanie które znajdziesz w temacie.Ceny oczywiście różnią się nawet u jednego producenta ze względu na serie dlatego wymieniłem te najtańsze serie. Oczywiście jeżeli Cie to interesuje podane ceny są z Poznania. Pozdrawiam
[2012-01-23 21:49]
Przemo1980..masz rację ceny w różnych regionach są różne ale.......
Tu chodziło pewnie o stosunek..jeśli jedna przynęta jest raz czy dwa razy droższa od innej to siłą rzeczy będzie to wyglądało podobnie w całym kraju...tu nie chodzi o 1-2 zł mniej czy wiecej a o rejacje między tymni cenami ;-)
[2012-01-23 21:52]Producent: 89krzysztofRaczej mało znany, ale ja na jego zanęty nie narzekam.
Producent nie zdradza tajemnego sekretu. Producent nie sprzedaje swojej zanęty w opakowaniach, więc nie pisze o składzie produktu. Uchylając rąbka tajemnicy powiem, że między innymi chleb (w większej części prażony), otręby pszenne, kasza kukurydziana. Trochę komponentów oleistych, trochę klejących. Zapach głównie słodki. Jakiś tam barwnik do zanęty też czasami się doda. [2012-01-23 22:01]
Producent nie zdradza tajemnego sekretu. Producent nie sprzedaje swojej zanęty w opakowaniach, więc nie pisze o składzie produktu. Uchylając rąbka tajemnicy powiem, że między innymi chleb (w większej części prażony), otręby pszenne, kasza kukurydziana. Trochę komponentów oleistych, trochę klejących. Zapach głównie słodki. Jakiś tam barwnik do zanęty też czasami się doda.
o chlebie nie myślałem, ale suchary jak najbardziej ...
[2012-01-23 22:14]
Na zawodach leszczową Lorenca a płociową Milewskiego.Oczywiście zawodnicze. [2012-01-23 22:22]
Producent nie zdradza tajemnego sekretu. Producent nie sprzedaje swojej zanęty w opakowaniach, więc nie pisze o składzie produktu. Uchylając rąbka tajemnicy powiem, że między innymi chleb (w większej części prażony), otręby pszenne, kasza kukurydziana. Trochę komponentów oleistych, trochę klejących. Zapach głównie słodki. Jakiś tam barwnik do zanęty też czasami się doda.
o chlebie nie myślałem, ale suchary jak najbardziej ...
Tnę koszty ile tylko się da :) [2012-01-23 22:34]
Na codzień używam raczej trapera(5zł/kg w Tarnowie) a na zawady sensasa(20zł/kg w Tarnowie) [2012-01-24 14:16]
Żaden producent zanęt nie zna tak dobrze mojego łowiska jak ja sam.
Dlatego też sam robię zanęty.Dodam że moje zanęty odbiegają dość znacznie od szeroko rozumianego pojęcia zanęta,jak i zanęt jakie widzi się w sklepach.
[2012-01-24 15:52]