No ja czuję, że będziesz miał spory problem z dobraniem okularów na San. Bo nad Sanem to raczej słabo wypadają nawet najlepsze firmy. Ja bym ci doradzał stanowczo zaopatrzyć się w takie okulary których używa się nad Wisłą, Odrą, Wartą, Dunajem, Szprewą, Leną, Hudson, etc... a nawet nad Suminką. Tylko takie się sprawdzą nad Sanem - inne nie dadzą rady.
Stanowczo.
(2012/11/11 13:38)Witaj kolego ja tesz łapie na sanie w jakiej miejscowości ty łapiesz na sanie
No ja czuję, że będziesz miał spory problem z dobraniem okularów na San. Bo nad Sanem to raczej słabo wypadają nawet najlepsze firmy. Ja bym ci doradzał stanowczo zaopatrzyć się w takie okulary których używa się nad Wisłą, Odrą, Wartą, Dunajem, Szprewą, Leną, Hudson, etc... a nawet nad Suminką. Tylko takie się sprawdzą nad Sanem - inne nie dadzą rady.
Stanowczo.
Stanowczo.
Wiesz może czy te okulary sprawdzą się również w okręgu radomskim? I najważniejsze - czy na wody PZW zabierać te same okulary co na łowiska prywatne?
Pozdrawiam ;-)
Ja polecam bardzo okulary shimano beastmaster 2011 mam je od roku i jestem mega zadowolony kolor szkla jest fajny rozjasniajacy uzywam ich nawet gdy niema slonca. cena jest nieco wieksza niz kwota ktora ppostanowiles przeznaczyc bo okolo 140zl w zestawie z pokrowcem. A wedlug mnie warto dolozyc. pozdrawiam i udanego zakupu.