najlepiej jakbyś poszedł do sklepu wybrał wędke która będzie Ci pasowała na okonie to myśle że ciężar wyrzutu do 10 gram lub 14 najlepiej Shimano Catana nie kupuj Jaxon często sie łamią i to nie na dużych ryba tylko po 2 rzucie sie zdarza kołowrotek to sprzedawca powinien Ci doradzić ja mam Shimano Catana FB 2500 i sie sprawdza
przepraszam że w 2 postach ale niechcący wcisnołem Publikuj! kup sobie pare twisterków błystek obrotowych małych woblerków pamiętaj aby ich ciężar wyrzutu nie miał więcej niż twoja wędka.I za lekkich też nie kupuj nie będzie Ci sie dobrze rzucać
Na swoim profilu masz zakładkę "Mój profil", tam klikasz na "posty", "edytuj" i w ciągu 60 minut od napisania posta możesz dokonać zmian, dodać tekst, usunąć.(2011/05/19 15:19)
Wybór wędzisk które mogą służyć nam w połowie na boczny trok, jest przeogromny i tak naprawdę zależy on od ...... myślę, że zamożności portfela. Jeśli zaczynasz przygodę i nie zamierzasz przesadzać z cenką, proponuję Yorka Eagle Jiga 2.40/10g w cenie ok. 80 zł, Kongera Arcus Spinn UL 2.60/10 ok. 115 zł lub może coś czym porzucasz też cięższymi gumkami np. Mistrall Olympic Spin 2.70/3-12g ok 145 zł. Jeśli chodzi o kołowrotek po prostu mały taki 1000 np Shimano Alivio 1000 ok 65 zł.
(2011/05/21 06:51)