Temat wałkowany setki razy ja mam np 2 kongery jeden cw 2-10g i drugi 10-25g i jest OK ale dlugosc to tak minimalnie 2.7, 2.4 to do łowienia z łodki jest dobry.
(2012/12/01 11:31)Polecam ,,Kongera” serii carbomaxx bardzo fajna na moim profilu jest test z filmem.
Normalnie żal mi niektórych kolegów sory ale nie mogę inaczej jeżeli ktoś pisze że może przeznaczyc 300 na spina to po jaką ch... polecacie tani szajs z seri carbomaxx.
Do autora postu napisz coś więcej pod jaką rybę z brzegu czy z łodzi wtedy ktoś pomoże.
(2012/12/01 14:16)z brzegu
(2012/12/01 14:53)
Kolego,daj sobie spokoj z kongerem, najwieksza tandeta!! polecam dragona millenum lub shimano catana naprawde super kije! catana lowie od 4 lat i jest elegancka do opadu i normalnego lowienia a jak zajdzie potrzeba to i klenia polowisz. pozdrawiam
(2012/12/02 12:35)
Kolego,daj sobie spokoj z kongerem, najwieksza tandeta!! polecam dragona millenum lub shimano catana naprawde super kije! catana lowie od 4 lat i jest elegancka do opadu i normalnego lowienia a jak zajdzie potrzeba to i klenia polowisz. pozdrawiam
A jaką największą rybe złapaliście na Catane?
A ja sie z kolegą nie zgodze ze to tani szajs, ty albo nie trzymałes tej seri w reku albo ktos ci pierdół naopawiadał ,to wlasnie jest udana seria ,sam posiadam 3 kije z tej seri i moge ja polecic z czystym sumieniem :) (2012/12/05 18:56)Normalnie żal mi niektórych kolegów sory ale nie mogę inaczej jeżeli ktoś pisze że może przeznaczyc 300 na spina to po jaką ch... polecacie tani szajs z seri carbomaxx.
Do autora postu napisz coś więcej pod jaką rybę z brzegu czy z łodzi wtedy ktoś pomoże.