Witam ! Zbliżają się Święta więc przydałoby się coś sprezentować najbliższej osobie , więc oczym marzy każdy wędkarz ? Proszę o ciekawe pomysły.
Witam ! Zbliżają się Święta więc przydałoby się coś sprezentować najbliższej osobie , więc oczym marzy każdy wędkarz ? Proszę o ciekawe pomysły.
Porządne kalosze. Z wyciąganymi ocieplaczami, lekkie. To jest zawsze potrzebne każdemu wędkarzowi. Kurtkę na wyjazdy na ryby, nieprzemakalną, pokrowiec na wędki, krzesełko, super termos na kawkę/herbatkę, parasol wędkarski, elektroniczny sygnalizator brań, skrzynkę na sprzęt wędkarski, podbierak, siatkę na ryby, a z dobrej wędki cieszyłby się każdy wędkarz, nawet gdyby już miał ich 10 sztuk. Wyszpieguj, pokombinuj i powodzenia :)
(2010/12/09 08:36)(2010/12/09 08:53)Witam ! Zbliżają się Święta więc przydałoby się coś sprezentować najbliższej osobie , więc oczym marzy każdy wędkarz ? Proszę o ciekawe pomysły.
Porządne kalosze. Z wyciąganymi ocieplaczami, lekkie. To jest zawsze potrzebne każdemu wędkarzowi. Kurtkę na wyjazdy na ryby, nieprzemakalną, pokrowiec na wędki, krzesełko, super termos na kawkę/herbatkę, parasol wędkarski, elektroniczny sygnalizator brań, skrzynkę na sprzęt wędkarski, podbierak, siatkę na ryby, a z dobrej wędki cieszyłby się każdy wędkarz, nawet gdyby już miał ich 10 sztuk. Wyszpieguj, pokombinuj i powodzenia :)
No ja wszystko co wymieniłeś z uśmiechem na ustach bym przyjął :))
Oooooooo.... żeby mi tak ktoś chciał w prezencie kupić coś ze sprzętu wędkarskiego , ja chciałbym kołowrotek ale sam będę musiał kupić bo znając moją drugą połówkę to kupiłaby za około15 zł.(2010/12/09 09:54)
Tak albo w wędkarskim by wcisnęli mojej kołowrotek pod lodowy i powiedzieli że idealny do połowów z gruntu :)
Zegarek to super prezent i jeszcze Daiwa :) ale ja wolałbym bardziej typowy sprzęt wędkarski . Zegarek mu się na pewno spodoba ale kto wie czy nie będzie czuł niedosytu a tym bardziej taki czasomierz to pokaźna kwota za którą na 100 % kupisz swietny kij albo kołowrotek .
Tak jak koledzy słusznie zauważyli , musisz faceta delikatnie podejść i wyciągnąć od niego czego mu w pokrowcu brakuje :)
(2010/12/09 10:29)Witam. Mam pewien problem, szukam prezentu dla wuja, który jest zapalonym wędkarzem. Myślicie panowie że coś humorystycznego związanego z wędkowaniem byłoby czymś odpowiednim czy lepiej zainwestować w sprzęt z prawdziwego zdarzenia jak opisywaliście wyżej ? A może jedno i drugie ? Przyznam szczerze, że sam jestem laikiem w tym temacie - dlatego potrzebuję waszej rady
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.