Jaki osprzęt do feedera ?
utworzono: 2012/12/04 20:27
Witam. Chciałbym prosić o poradę. Mianowicie planuję zakupić sprzęt na feeder. Byłbym wdzięczny ,gdyby ktoś podał mi przykładowe wędki,kołowrotki i żyłkę. Prosiłbym by na wędkę można było wyciągać ryby do około 5-6 kg. Na jeden taki zestaw planuję wydać nie więcej ,niż 150zł. Z góry dziękuję i pozdrawiam :D [2012-12-04 20:27]
Witam. Chciałbym prosić o poradę. Mianowicie planuję zakupić sprzęt na feeder. Byłbym wdzięczny ,gdyby ktoś podał mi przykładowe wędki,kołowrotki i żyłkę. Prosiłbym by na wędkę można było wyciągać ryby do około 5-6 kg. Na jeden taki zestaw planuję wydać nie więcej ,niż 150zł. Z góry dziękuję i pozdrawiam :D
Planujesz kupić feeder o jakiej długości i jakim c.w ? Osobiście też zamierzam kupić feeder do podobnej kwoty. Sam zastanawiam się nad wędką Mikado . Do tego kołowrotek z wolnym biegiem był by chyba najlepszy . ( Może nie za dużo pomogłem to sora Bo dopiero mam 14lat i zaczynam wędkować z gruntu :D )
Połamania.
[2012-12-04 20:50]
Witam. Chciałbym prosić o poradę. Mianowicie planuję zakupić sprzęt na feeder. Byłbym wdzięczny ,gdyby ktoś podał mi przykładowe wędki,kołowrotki i żyłkę. Prosiłbym by na wędkę można było wyciągać ryby do około 5-6 kg. Na jeden taki zestaw planuję wydać nie więcej ,niż 150zł. Z góry dziękuję i pozdrawiam :D
Napisz na jakim łowisku chcesz łowić rzeka,jezioro,zalew.I jak duża ta woda.Żeby dobrać parametry wędziska.
Rozumie że chcesz kupić dwie wędki i dwa kołowrotki za 300 zł?
[2012-12-04 21:31]
Jestem jego kolega i tez planuje kupic najlepiej zeby to byla wedka 60-120g . Bedziemy lapac na rzece ,kanale , jeziorze . Ja myslalem o 3,60 czy to dobry plan ? aha i jeszcze jedno tak zeby zestaw z zaneta i koszykiem zanetowym pofrunol tak na 30-60 m . Polamania [2012-12-04 22:00]
Jestem jego kolega i tez planuje kupic najlepiej zeby to byla wedka 60-120g . Bedziemy lapac na rzece ,kanale , jeziorze . Ja myslalem o 3,60 czy to dobry plan ? aha i jeszcze jedno tak zeby zestaw z zaneta i koszykiem zanetowym pofrunol tak na 30-60 m . Polamania
Wędka 3,9m wydaje mi się lepsza Ale to moje zdanie . Ja kupie raczej 3,9m . A feeder z drgającą szczytówką ma być ten co macie zamiar kupic ?
[2012-12-04 22:35]
Tak na drgającą :D ja bym wolał wędkę około 3,60 dla mnie 3,90 to troche dużo zwłaszcza na te miejsca na których my łowimy z długą wędkę to raczej nie wygodne. My już długo łowimy z gruntu tylko nigdy nie kupowaliśmy takiego sprzętu dlatego prosimy o poradę :D [2012-12-05 21:15]
W tej cenie, to jedynie rozsądnym wyborem wydaje mi się:
Mikado Golden Lion Feeder
Okuma Silvara Pro Baitfeeder rozmiar 40
[2012-12-06 22:34]