Jak zostać członkiem SSR?

/ 5 odpowiedzi
Chciał bym zostać członkiem SSR jakie warunku trzeba spełnić i w jakim miejscu mogę wszystkie formalności załatwić ??
tomeczekxx5

Najlepiej jak pójdziesz do swojego koła i musisz się dowiedzieć kto jest komendantem w twoim kole i mu powiedzieć że chcesz wstąpić do SSR i on powinien ci dać wniosek do wypełnienia,jak go wypełnisz oddajesz mu go z powrotem i komendant powinien go dostarczyć do okręgu PZW.A potem musisz czekać na odpowiedź z okręgu bo muszą cię sprawdzić czy nie jesteś karany no i takie tam.Najlepiej jak byś napisał do JURKA na prv to on na pewno ci pomoże.Tylko tyle mogłem ci pomóc ale na pewno się ktoś jeszcze odezwie to na pewno ci coś jeszcze doradzą.Pozdrawiam (2009/11/12 15:14)

kuba111

polecam tą wędke bardzo fajna 3 częściowa jeszcze polecałbym do tego kołowrotek okuma http://allegro.pl/wedka-konger-arcus-feeder-390-120-i1242010619.html (2010/09/23 20:59)

Sniper64

Chciał bym zostać członkiem SSR jakie warunku trzeba spełnić i w jakim miejscu mogę wszystkie formalności załatwić ??

Witaj Bartłomieju:) już tu koledzy dali porady i lekturę:) Taką chęć pracy w tych szeregach składasz u Kom.Grupy Terenowej...jak już koledzy wspomnieli otrzymasz wniosek do wypełnienia,powinieneś taż dostać od danego Komendanta odpowiednią lekturę:) odnośnie prawa i obowiązku strażnika! następnie ów Komendant powinien twój wniosek przedstawić Komendantowi Powiatowej Straży który weryfikuje twoje dane i są sprawdzone pod względem nie karalności cywilnej jak również przez Sąd Koleżeński w Kole do którego należysz!Po tych formalnościach jeżeli wszystko jest Ok. w co nie wątpię :) dalsze sprawy przedstawi Tobie Kom.Grupy...! Powodzenia i daj znać jak poszło:) Pozdrawiam..      (2010/09/23 21:41)

Punkfish

Na razie puki co nie mam czasu na to zbliża się jesień, a potem zima i w tym okresie będę miał czas na to aktualnie brak czasu. (2010/09/28 20:22)