Jak złowić rybę życia? Dodatek do gazety wyborczej
utworzono: 2011/08/04 18:30
Wystarcza kolego w pełni:)jak ktoś nie może przeczytać zawsze można powiększyć:) [2011-08-05 12:04]
Wystarcza kolego w pełni:)jak ktoś nie może przeczytać zawsze można powiększyć:)
Radku jak tam idą połowy ?:P [2011-08-05 12:30]
Spoko nie ma problemu, czy taka rozdzielczośc wam wystarcza?
Chopie, jesteś wielki :D
Dzięki, też ściągam.
[2011-08-05 21:54]Gdyby można to też jestem chętny na wszystkie numery ;D
propatrol@wp.pl
Z góry dzięki :) [2011-08-05 21:59]
Reklama telewizyjna tej publikacji "JAK ZANĘCIĆ SZCZUPAKA , CZYM PODEBRAĆ LINA . "NĘCENIE" SZCZUPAKA ,ciekawe .
[2011-08-05 23:51]
Witam. Trochę za późno się zorientowałem o tym dodatku w gazecie wyborczej, więc jeśli mogę, to proszę o podesłanie skanów trzech numerów(szczupak, okoń i płoć). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
arbeiten100@o2.pl
[2011-08-06 09:35]
Reklama telewizyjna tej publikacji "JAK ZANĘCIĆ SZCZUPAKA , CZYM PODEBRAĆ LINA . "NĘCENIE" SZCZUPAKA ,ciekawe .
co w tym niezwykłego? [2011-08-06 11:03]
Siemanko sorry ze nie odp ale wyciagneli mnie nad Bałtyk, dzisiaj postaram sie wrzucić Płoć. [2011-08-07 17:15]
Wrzuciłem trzeci dodatek na chomika (Płoć). Wrzuciłem tez dodatek z Faktu, która rybe na co łowić. Przypominam ze w czwartek kolejny dodatek: Karp
Nazwa chomika: GhostRider89
[2011-08-08 14:39]Wrzuciłem te 3 Dodatki na MegaUpload jak by ktos nie miał chomika, bo nie mam za bardzo czasu na wysyłanie wszystkim na meila( a troche to trwa).
http://www.megaupload.com/?d=QMDPIGFZ OKOŃ
http://www.megaupload.com/?d=UBVHW1ZQ Szczupak
http://www.megaupload.com/?d=U3SO50BV Płoć
[2011-08-08 15:23]
I NADAL UWAŻAM TO HASŁO "JAK ZANĘCIĆ SZCZUPAKA , CZYM PODEBRAĆ LINA ( MIMO IŻ ISTNIEJĄ PEWNE POŚREDNIE SPOSOBY JEGO USPRAWIEDLIWIENIA ) ZA PRZEJAW TOTALNEGO LAICYZMU .ODWROTNIE MIAŁOBY ZNACZNIE LEPSZY WYDŹWIĘK I SZYK. TA SYTAUCJA PRZYPOMINA MI EKSCESY DZIENNIKARZY Z TELEEXPRESSU ZDAWKOWO PODAJĄCYCH RELACJĘ Z POŁOWU OKAZOWEGO SUMA W CZASIE OKRESU OCHRONNEGO ALBO OZNAJMIEŃ TYPU "OKAZAŁEGO SZCZUPAKA ZŁOWIONO NA ZWYKŁĄ WĘDKĘ - A NA CO MIAŁ BYĆ ZŁOWIONY NA MIEROŻE , NA PODRYWKĘ CZY KOMPLEKS WONTONÓW ? ALBO JESZCZE LEPSZA PEREŁKA Z TELEWIZJI : "DZIŚ ODBYŁY SIĘ ZAWODY ( EKRAN ZAWIROWAŁ ) I NA POWRÓT UKAZAŁ POSTAĆ DZIENNIKARKI , KONTYNUUJĄCEJ MOWĘ ;"GRATULUJEMY ŁOWCOM , KTÓRZY ZAPEWNE SUSZĄ TERAZ SWOJE SIECI I ODPOCZYWAJĄ ! ŚMIECHU WARTE .
[2011-08-09 15:33]
Albo porady kulinarne w jednym z czasopism : " lato to czas gdy wraz z całą rodziną jedziemy nad wodę (....) I dalej brnąc w ten niestrawny bełkot (...) " Złowione ryby czyścimy bezpośrednio nad wodą ( przypis : wędkarzom nie wolno tego robić a przynajmniej nie powinni ) . Małe płotki czyścimy , nadziewamy na czysty kij i pieczemy na ognisku .......ITP.
[2011-08-09 15:37]
Linek83 -- że się tak wyraże, ty masz jakieś "odpały"emocjonalne??
...........................................................................................
I to są właśnie próby robienia zadymy na forum. Mnie to nie bawi. ........................................................................................... [2011-08-10 11:01]
Linek83 -- że się tak wyraże, ty masz jakieś "odpały"emocjonalne??...........................................................................................
I to są właśnie próby robienia zadymy na forum. Mnie to nie bawi. ...........................................................................................
I dobrze że Ciebie nie bawi bo nie będziesz już tego robił. Nie pisz Capsem. :) Właśnie pośrednio można to wytłumczyć. A co do laicyzmu to hmmmmmm. Ja to z ciekawości sciągnąłem... Może młodzi adepci coś tam znajdą. W kwestii poprawności jest w 90% ok LEPIEJ NIŻ W FAKCIE :)
[2011-08-10 11:19]
Chciałbym przeczytać ten o szczupaku ale się spóźniłem czy napisałbys mi jakie są najlepsze przynęty i ich rozmiary oraz kolory na tego drapieżnika???
[2011-08-10 12:27]
Chciałbym przeczytać ten o szczupaku ale się spóźniłem czy napisał by mi ktoś jakie są najlepsze przynęty i ich rozmiary oraz kolory na tego drapieżnika(albo podał link z tym dodatkiem(o szczupaku)???
[2011-08-10 12:30]