Zaloguj się do konta

Jak Wam sie podoba hymn na Euro ?

utworzono: 2012/05/03 12:40
juniorseba24

Masakra ! [2012-05-03 12:40]

Jakie Euro?!

WIOCHA' 2012

Logo - cepelia

Piosenka - lato z folklorem ( kto pamięta komunę ten wie...)

Maskotki - dwóch ułomów z wodogłowiem

Suma - Wstyd, kaszana, dno, wieś, dół, totalna destrukcja i obstrukcja.

Trzeba se torby papierowe na łby pokupić, bo jak kto z Polski wyjedzie po tej wiosze, to go palcami będą wytykać. Koniec świata. 

Jak jeszcze nasze "ORŁY" odstawią popisówę (czego można się spodziewać z dużym prawdopodobieństwem) to chyba jedynie pozostanie nam wyjazd do Laponii, albo gdzieś tam gdzie się jaki doi.

A fe!

Ale siara!

[2012-05-03 15:38]

adamek19969

https://www.youtube.com/watch?v=HdlLfZLCokg ?? o tym mowisz?  [2012-05-03 15:54]

mati111064
adamek19969

nieee......o tym  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lYZsifX7U3o

aaaa xDDDDDDDD beka w **** !! : ))) [2012-05-03 16:44]

sarnina

Nie no , mam nadzieje ze to zmienia, to na pewno zart, a jezeli nie...  normalnie nie wiem co napisac. [2012-05-03 18:00]

tryfta

No i oto głos polaka (p),Niemcy są dumni z swego folkloru,Hiszpanie,Austriacy,Włosi tylko Polacy się wstydzą,miała być skoczna,wesoła,wpadająca w ucho - spełniła warunki,no i jest.A tak wogóle to wybór był duży oj duży.A żenadę i wiochę to mamy na polskich drogach,tego powinniśmy się wstydzić a nie polskiego folkloru i kultury.A Waka,Waka była lepsza...
[2012-05-03 19:45]

Hehe. Ty sobie zobacz jak Niemcy czy Austriacy promują swój folklor. A potem se zobacz te nasze wioskowe festiwale i porównaj. Gdzie są dziś takie zespoły jak Śląsk, Mazowsze? Jak słyszę to piskanie na gęślach i burczenie na burczybasie to mnie krew zalewa. 

O czym my tu pitu pitu?!

[2012-05-03 20:53]

Grzegorz123

Boje się ,że gra naszych będzie podobna do tego niby hymnu,jak napisał Dandec  będzie pitu,pitu i po krzyku. Najbardziej na hymn Euro nadawała by się piosenka Teresy Tutinas, starsi kojarza o kogo chodzi pt. tytułem Po co nam to było.
[2012-05-03 21:02]

Roxola

Nie jestem kibicem piłki nożnej, ale dzisiaj na rybach koledzy wyśmiewali hymn Euro 2012

Szczerze mówiąc nie wiedziałam o co chodzi.., bo nie słyszałam wcześniej.
Po powrocie do domu zapoznałam się z tym "utworem" ... nie śmiałam się, bo to żałosne.
Według mnie kolejna kompromitacja... pomyśleć tylko jak kibice na stadionie to zaśpiewają... szok.
Już jedna Polska wokalistka skompromitowała Polskę śpiewając hymn....
[2012-05-03 21:06]

robertxxx62

Witam ! Panowie i Panie trochę optymizmu , niemożna wciąż narzekać . Ocenimy po całym euro , trzeba dać kredyt zaufania organizatorom , trenerowi i naszym piłkarzom . Jak coś to potem będziemy h..e słać :) Ile razy było z Małyszem , e poco on skacze ? znowu będzie drugi itp. a co się okazało  ile radości nam sprawiał :) Pozdrawiam !
[2012-05-03 21:11]

robertxxx62

[2012-05-03 21:12]

dealer081

Ten hymn to jakis zart,co do orlow to mial je tylko Gorski,obecny poziom naszej ligi i reprezetacji zostawie bez kometarza,no cuz jest jeden plus Euro w Polsce,przynajmniej jesli nie wyjda z grupy,cuz beda mieli blisko do domow :-) [2012-05-03 21:37]

Marek Torzewski śpiewał "DO BOJU POLSKO". Słucham tego kawałka non stop jak gdzieś jadę. Ma to power i nieludzki przytup z przypierdem, jest porywające, skoczne, mocne i śpiewane kawałem doskonałego głosu. Tak właśnie sobie wyobrażałem piosenkę na Euro. Tym czasem brakuje tylko żeby ktos kurna z glinianym ptaszkiem zaczął pitolić. Dla mnie kolejny knot i porąbany pomysł.

Ja się za to g... wstydzę i już szukam se na głowę papierowej torby. 

W tej Polsce nigdy nic nie będzie zrobione z klasą - zawsze będzie wieś zabita dechami od gnojownika.

[2012-05-03 21:48]

ryukon1975

Witam ! Panowie i Panie trochę optymizmu , niemożna wciąż narzekać . Ocenimy po całym euro , trzeba dać kredyt zaufania organizatorom , trenerowi i naszym piłkarzom . Jak coś to potem będziemy h..e słać :) Ile razy było z Małyszem , e poco on skacze ? znowu będzie drugi itp. a co się okazało  ile radości nam sprawiał :) Pozdrawiam !

Optymizmu to będą potrzebowali ci którzy wybiorą się na Ukrainę nowymi autostradami.:)
Ja u siebie mam problemy by jedną z nich (niedaleko do granicy) przejechać wszerz a co powiedzą kibice którzy będą chcieli nią jechać wzdłuż? :)))

Nie interesuję się za bardzo przygotowaniami ale póki co to wszystko chyba leży,i nie mam na myśli hymnu bo jeśli organizacja i przebieg będą dobre nikt nie zwróci na niego uwagi.
Jednak czasem może przejść do historii jako hymn chaosu i dezorganizacji.:)
[2012-05-03 21:51]

:] amen. [2012-05-03 21:59]

niutek40

Ja myślałem,że Mnie już nic nie jest w stanie zdziwić.Oj jak bardzo się myliłem! Zrobić z siebie takie pośmiewisko to, chyba tylko Polacy potrafią. Może tekst, muzyka do przejścia, ale k......a te babulinki, to darcie kota! Wstyd, żenada, pośmiewisko!Polak potrafi niema co,jeszcze się Euro nie zaczęło, a już Mam go dość.      [2012-05-03 22:12]

MrCrasny

Piosenka jest żenująca, groteskowa, infantylna i totalnie nie trafiona jeśli chodzi o skalę imprezy. Jakie społeczeństwo mamy że wybiera takie badziewie. Wolę już posłuchać hymnu wielkiej Legii- nieśmiertelnego przeboju ś.p. Czesława Niemena. [2012-05-03 22:17]

zbynio5o

Co by czasem na Euro przyduchy nie było, bo nam "gwiazdy" padać będą jak te kafki :)

Ogólnie to nie było z czego wybierać. Lepsze mniejsze zło. Obserwując Ukraine na konkursach Eurowizji, zapewne oni takiej plamy by nie dali.

[2012-05-03 22:20]

Zibi60

Kilkanaście wypowiedzi i tylko jedna ... lekko optymistyczna. Niestety ja się też dołuję oceniając wszystkie przygotowania, a już hymn mnie powalił, podsumował moją opinię o przygotowaniach. Ci co głosowali, prawdopodobnie zrobili sobie żart i wyszło, jak wyszło. Organizator rozgrzeszony, bo hymn wybrali ludzie... za dużo demokracji niekiedy szkodzi. Hymn jednak będzie marginalną rzeczą na imprezie, najgorzej z drogami (ogólnie z przemieszczaniem się) i grą naszych orłów, z g... bata nie ukręcisz !
[2012-05-04 06:27]

Diablo

Tak tylko piszecie... A w czasie Euro będzie słychać wszędzie "ko ko ko ko euro spoko"
[2012-05-04 08:04]

89krzysztof

To zagrywka taktyczna. 
Najpierw wystąpi ta cała Jarzębina, przeciwnicy padną ze śmiechu, a później hymn polski zaśpiewa E. Górniak i już całkiem wszyscy będą na łopatkach ;-)  [2012-05-04 08:06]

Cieszą się sąsiedzi, czyli Ukraina

że ten cały hicior, to nie jest ich wina.

Będzie kupa siary i kupa polewu

kiedy zabrzmi hicior rodem prosto z chlewu.

Ko ko ko ko Euro siara

bum ta ra ra, bum ta ra ra,

Stara baba ma dwa zęby

robi dupę z gęby.

Ko ko ko ko biedny Smuda

Gdy się z grupy wyjść już uda

Jako pierwszej tam drużynie

siara w świat popłynie.

Raniutko raniutko przy pierwszym udoju

zanuciła baba - Polacy do boju!

Tak się jej ta nuta mocno spodobała,

że wprost do remizy szybko poleciała.

Baby podłapały, pojechały z chleba,

aż się hicior odbił od ziemi do nieba.

Brawo Polska wiosko, niech ci się powodzi,

skoro taki hicior z ciebie się narodził.

Ko ko ko ko dupa blada

choć to pewnie nie wypada

stare baby z protezami

będą hostessami.

Brawo wiosko folklor górą

przepuszczony starą rurą

będzie z tego pośmiewisko

A mi wstyd -i wszystko

[2012-05-04 08:28]

ryukon1975

Optymizmu to będą potrzebowali ci którzy wybiorą się na Ukrainę nowymi autostradami.:)
Ja u siebie mam problemy by jedną z nich (niedaleko do granicy) przejechać wszerz a co powiedzą kibice którzy będą chcieli nią jechać wzdłuż? :)))

Nie interesuję się za bardzo przygotowaniami ale póki co to wszystko chyba leży,i nie mam na myśli hymnu bo jeśli organizacja i przebieg będą dobre nikt nie zwróci na niego uwagi.
Jednak czasem może przejść do historii jako hymn chaosu i dezorganizacji.:)

Dodam dla wyjaśnienia że z tą autostradą to żart.
Nią nawet za dwa lata nikt nie pojedzie,póki co to tylko rozkopana ziemia i podsypane wały a i to nie wszędzie.:)
[2012-05-04 09:52]

mielec

Mówcie co chcecie, ale ten hicior jest oki. Zrywka jest przy refrenie. Lepszy był hymn Edyty niż oficjalny hit euro::_:_ Chyba że to jakieś jaja.

Ten hicior to jest to, stary ale ma coś w sobie co podnosi ducha walki.
[2012-05-04 09:56]

mielec

Zapomniałem dodać kol. dandec wiersz pierwsza klasa. :):):)
[2012-05-04 10:51]