no ja mysle ze moze w sobote polowimy troszke razem na lace lub kajakowym dzis zorientuje sie jak tam z lodem bo na termometrze niezle (2009/03/03 14:23)
rysiek tylko napisz mi jaki splawik tam bierzesz jkai wogole zestaw bo jak wiesz nigdy tam nielowilem czy sa zaczepy?? jakas roslinosc??? (2009/03/03 14:37)
witam ! ja w weekend odswierzylem sprzet i powiazalem kilka haczykow a ze jestem zwolennikiem nocnych polowow na grunt i smakoszem sandacza...no coz do czerwca jeszcze kawalek,chociaz kto wie moze zamocze wczesniej kija. Pozdrawiam i polamania kijow ! (2009/03/03 16:37)
Witam, no ja to się szykuję na prawde do pierwszego wypadu bo dopiero kupuję sprzęt i od wiosny zaczynam nowe hobby:) Życzę udanych połowów (2009/03/04 07:35)
ja się waham. Jeśli pojadę na wieś do rodziców to skoczę na lekki gruncik nad Wisłę w jakie płytsze miejsce na klenika albo jazia zapolować. Jeszcze dogadam się z bratem. Weekend ma być dość ciepły nawet do 15 stopni w niektórych regionach Polski. Także może już w poniedziałek będzie na portalu zdjęcie pierwszej mojej sztuki w tym sezonie:) (2009/03/04 10:42)
Ja pomimo natłoku pracy i nauki postaram się wybrać w sobotę, choć wiem, że ciężko będzie. Nie wiem nadal jak z lodem... Trzeba będzie uruchomić kontakty. (2009/03/04 19:38)