Podgl±d zdjêæ na forum dostêpny jest tylko dla zalogowanych u¿ytkowników.
Hahahahhaah, nie ma sprawy juz pozdrowilem:) Mowila ze Cie pamieta Maciek i niemoze sie doczekac kiedy znowu ja odwiedzisz :). Dodala ze po KACZKE to tylko ja masz wolac.! :))
A pozdrów tam Ka¶kê i t± co w ty³ek szczypiesz jak siê nachyla przy s±siednim pacjencie....:)![]()
To Wy te¿ znacie Ka¶kê, ...moj± Ka¶kê. Kurde, ... jak ona podaje kaczuszkê... Hmmm Kasiu, dla Ciebie chyba znowu sobie zwichnê kolanko...;-)
(2012/01/08 22:39)Dzisiaj ju¿ wyszed³em do domku :)
Na szczê¶cie to " TYLKO " zwichniêcie rzepki i mam na nodze ortezê usztywniaj±c± :)
Dzisiaj ju¿ wyszed³em do domku :)
Na szczê¶cie to " TYLKO " zwichniêcie rzepki i mam na nodze ortezê usztywniaj±c± :)
To tak jak katar.......... :)
Witam kolego, nie jestem lekarzem i w temacie nie za wiele powiem, ale uprawiam czynnie motocross i wiem jedno kontuzja kolana to najgorsze co siê mo¿e zdarzyæ, w zesz³ym sezonie mia³em ma³e kuku, przewróci³em siê na zakrêcie na treningu i obróci³o mnie jako¶ dziwnie i te¿ mi co¶ tam strzeli³o, na moje szczê¶cie by³o to tylko delikatne skrêcenie ale bola³o jak cholera i 2 tygodnie prawie nie moglem chodziæ, nawet jak le¿a³em to mnie bola³o, i opuchniête wszystko...
¯yczê ci aby to by³a ma³o powa¿na kontuzja!!! Bo wiem ¿e nie jeden ju¿ zakoñczy³ karierê dziêki kolanom, jak to siê mówi lepiej 10 razy z³amaæ rêkê ni¿ raz mieæ co¶ nie halo z kolanem:( Tak¿e jeszcze raz wszystkiego dobrego i mam nadzieje ¿e nie bêdzie tak ¼le jak to wygl±da! POWODZENIA!!!