Chcę się wybrać nad rzekę tylko nie wiem czy mogę iść na spławik mogę?
Jeśli mogę to na jaką przynętę łowić np. chleb czy na wątróbkę?
Powiedzcie czy mogę iść na spławik i na co mam łowić?
Dodam że w tej rzece są szczupaki, liny, okonie, itp.
Chcę się wybrać nad rzekę tylko nie wiem czy mogę iść na spławik mogę?
Jeśli mogę to na jaką przynętę łowić np. chleb czy na wątróbkę?
Powiedzcie czy mogę iść na spławik i na co mam łowić?
Dodam że w tej rzece są szczupaki, liny, okonie, itp.
a jak wielka jest ta zeka i ile głębokości??
A jaką rybę chciałbyś złowić?
Drapieżnika?
Białą rybe?
(2012/11/20 19:36)Jak wędkuje na zad..iu, to się zawsze w coś uzbrajam. Przeważnie gaz, lub pistolet gazowy, a w mniej niebezpiecznych miejscach przynajmniej maczeta jest przy pasie, albo klamka policyjna (pałka). :)
Jak wędkuje na zad..iu, to się zawsze w coś uzbrajam. Przeważnie gaz, lub pistolet gazowy, a w mniej niebezpiecznych miejscach przynajmniej maczeta jest przy pasie, albo klamka policyjna (pałka). :)
he he, też miałem podobnie napisać, po przeczytaniu tytułu "Jak się uzbroić..." Najlepiej po zęby ;)
. w sobote wybieram sie na szczupaka(i).Da rade na rzece 20m szerokosci i 50cm do 100cm glebokosci lowic na trupka z gruntu?
. w sobote wybieram sie na szczupaka(i).Da rade na rzece 20m szerokosci i 50cm do 100cm glebokosci lowic na trupka z gruntu?
dodam ze rzaka jest rwaca
Zerknij na odpowiedz kolegi eazy-e-1997 tam jest wszystko czego potrzebujesz, jesli chcesz łowić na trupka to nie przesadzaj z delikatnym zestawem. Pozdrogdzies przegapilem to slowo "plytka" dzieki (2012/11/22 19:53)
Kolego nie chodzi mi o to co przegapiles bo to jest nie istotne,chodziło mi raczej o te słowa>ryb szukaj w głębszych miejscach z wolniejszym nurtem < Pozdro
Kolego nie chodzi mi o to co przegapiles bo to jest nie istotne,chodziło mi raczej o te słowa>ryb szukaj w głębszych miejscach z wolniejszym nurtem < Pozdro
:))
:))
No i ryby musisz wypuszczać, bo jak Angole zobaczą, że zabierasz, to mogą Ci nakopać. Hahaha!
wypuszczam wypuszczam . :)(2012/11/22 22:26)