Jak naprawić woblera bądź zrobić podobnego?

/ 4 odpowiedzi
Witam! mam pytanie znacie może panowie kogoś kto był by w stanie zrobić podobnego woblera jak na zdjęciu a może któryś z was ma takie zdolności... bardzo zależy mi na odtworzeniu tej przynęty!!! proszę o kontakt najlepiej na forum a jak nie to jest mój numer tel 606706983 ponado dodam że jest  to wobler robiony ręcznie wykonawca podpisywał się na opakowaniu "bóbr" tyle jestem w stanie o nim powiedzieć i jak na razie nie mogę znaleźć w sklepie  żadnego który choć by trochę był podobny z góry dzięki

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

hesza

Ty sam jesteś w stanie zrobić sobie takiego woblera ja opisałem to bardzo przejrzyście .Mało tego ten wobler to żadne cudo ,więc jak dobrze podejdziesz do tematu to jesteś w stanie zrobić dużo lepszego (2010/04/21 22:35)

matek1985

wielkie dzięki kolego też o tym myślałem jednak nie wiem czy jestem w stanie go zrobić a raczej nie wiem czy mama na tyle czau żeby kombinować i ulepszać konstrukcje czegoś co jest według mnie doskonałe bo bardzo skuteczne! możesz podać link tej stronki w której opisałeś jak robić "super łowne woblery" (2010/04/22 19:43)

matek1985

znalazłem twój artykuł i po przeczytaniu myślę że dam rade zrobić parę woblerów muszę jeszcze ogarnąć sprawy logistyczne i zabieram się do pracy świetny artykuł pozdrawiam  (2010/04/22 19:48)

Artur z Ketrzyna

Szybko i prosto go naprawisz.
Za pomocą brzeszczotu, lub innego narzędzia  wytnij (usuń) z niego ster i drucik , później odtwórz te elementy i wklej poksipolem, a następnie zabezpiecz lakierem. (2010/04/25 07:47)