Zaloguj się do konta

Jak i kiedy łowimy na skórkę chleba?

utworzono: 2016/09/21 10:30
miecz-gaz

Jak i kiedy poławiamy na skórke chleba. Z kulą wodna czy na wolną żyłkę. [2016-09-21 10:30]

SlawekNikt

A przy okazji kiedy temat poruszony. Czy macie jakieś patenty na to aby skórka tak szybko nie rozmiękała ?
Czy po prostu wystarczy i trzeba ją bardzo często zmieniać ? [2016-09-21 15:39]

ogtw

A przy okazji kiedy temat poruszony. Czy macie jakieś patenty na to aby skórka tak szybko nie rozmiękała ?
Czy po prostu wystarczy i trzeba ją bardzo często zmieniać ?
Z gruntu na skórkę z bułki zdarzały się brania po kilku godzinach. Z powierzchni, jeżeli nie ma fali, to powinna leżeć około pół godziny. (skórka z bułki, z weki poleży dłużej) 
  [2016-09-21 16:20]

kaban

W rzekach to tylko "wolny spływ" jak dla mnie. [2016-09-21 16:41]